Принцеса Греції та Данії підкреслила фігуру сукнею українського бренду (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 серпня 2024, 16:11

Вбрання цього бренду мають у своєму гардеробі й інші відомі красуні

У речах українських брендів можна побачити багатьох популярних знаменитостей та впливових персон. Їхні лави поповнила і 28-річна принцеса Греції та Данії Марія-Олімпія.

Дівчина для виходу у світ обрала сукню від українського дизайнера Аnna October. Фотографії принцеси в елегантному образі опублікували на сторінці бренду в Instagram у Stories.

Марія-Олімпія зачарувала ніжним зовнішнім виглядом під час заходу, який організувала її мати Марі-Шанталь з нагоди співпраці з брендом Mrs Alice. Дівчина підкреслила свою струнку фігуру атласною довгою сукнею з розрізом м’ятного відтінку у стилі бюстьє.

Марія-Олімпія у сукні українського бренду /https://www.instagram.com/anna_october_/

Волосся принцеса Греції та Данії зібрала в пучок, вона позувала без макіяжу. Свій елегантний look дівчина підкреслила стильними браслетами на руці та ногах.

Марія-Олімпія вийшла у світ у вбранні від українського дизайнера /https://www.instagram.com/anna_october_/

На сайті бренду Аnna October вартість такої сукні становить 750 євро (трохи більше ніж 33 тисячі гривень). Одяг від українського дизайнера можна побачити й на інших красунях, зокрема Хейлі Бібер.

Сукня від бренду Аnna October /https://www.instagram.com/anna_october_/

"Телеграф" повідомляв раніше, що багато світових знаменитостей мають у своєму гардеробі речі від українських дизайнерів. Нещодавно зірка серіалу "Бріджертони" Нікола Кохлан вийшла в світ у капелюсі від українського дизайнера Ruslan Baginskiy.