49-річна Єва Лонгорія захопила запальним танцем у купальнику (відео)

Читать на русском
Автор
Єва Лонгорія станцювала у бікіні Новина оновлена 01 серпня 2024, 17:13
Єва Лонгорія станцювала у бікіні. Фото Getty Images

Єва Лонгорія блиснула підтягнутою фігурою

Популярна актриса Єва Лонгорія, яка зачарувала вишуканим образом під час модної події в Парижі, разом з сім’єю і друзями знаходиться в Іспанії. Вона радує шанувальників гарячими фотографіями, демонструючи розкішну фігуру.

На своїй сторінці в TikTok вона опублікувала кумедне відео, на якому разом із подругою виконує танець під трек "Brat" що став популярним у мережі. Зірка "Відчайдушних домогосподарок" виконала його у яскравому бікіні.

Єва Лонгорія станцювала у бікіні

49-річна актриса стежить за трендами навіть у соціальних мережах. Разом із подругою вона станцювала під ритмічну пісню в помаранчевому бікіні та розпатланим пучком на голові. Зірка "Відчайдушних домогосподарок" з радістю виконала танець, блиснувши своїми формами.

Відеоролик вона підписала: "Латинські BRATS за Камалу", висловлюючи тим самим підтримку Камалі Харріс, яка балотується на пост президента США. Хоча Лонгорія разом із чоловіком та 5-річним сином назавжди залишили Лос-Анджелес і переїхали до сонячної Іспанії.

"Телеграф" писав раніше, що відома актриса Сальма Хайєк показала фігуру в купальнику. Зірка не соромиться з’являтися на публіці без косметики й впевнено називає свій вік.