Трирічний син Віктора Павліка вимовив перші слова після затримки мови: зворушливе відео

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 серпня 2024, 17:59

Катерина зізналася, що плакала під час монтажу відео

Молода дружина Віктора Павліка, яка зізналася, чи планують вони з артистом другу дитину, поділилася з аудиторією радісною новиною. Їхній 3-річний син Михасик вимовив перші слова.

На своїй сторінці в Instagram блогерка опублікувала зворушливе відео, показавши результат копіткої праці, яка допомогла хлопчику заговорити. У травні 2024 року у сина Павліка діагностували затримку мови, тому йому знадобилася допомога фахівців.

Катерина Павлік зворушила мережу відеороликом із першими словами сина

Дружина Павліка зізналася в коментарях, що поки монтувала ролик не могла стримати сліз, адже для їхньої родини ця подія дуже значуща. Трирічний Михайло проходив іпотерапію, дельфінотерапію, працював з логопедом та іншими лікарями, щоб швидше заговорити.

На відео чути, як хлопчик каже "мама", "персик" та "алло". У відео Катерина показала, як проходили його заняття. З дитиною продовжують і зараз займатися фахівці, щоб його мова з кожним днем удосконалювалася.

Зазначимо, що разом із сином Катерина навіть приїжджала до Ізраїлю, щоби показати його лікарям. Але зізналася, що в Україні найкращі медики і що в нашій країні високий рівень програм, які допомагають розвивати мову у дітей.

Раніше "Телеграф" писав про травму Катерини Реп’яхової в Ізраїлі. А все тому, що її син перекинув на неї важкий стілець.