Шерон Стоун покрасувалася фінгалом під оком: "Поїздка була важка" (фото, відео)

Читати російською
Автор

66-річна актриса пояснила, як отримала синець під час відпустки

Американська актриса Шерон Стоун у свої 66 років завжди виглядає бездоганно, але навіть така красуня здатна посміятися з себе за життєві курйози. Знаменитість нещодавно показалася з практично чорним синцем під оком, чим стривожила своїх шанувальників.

"Ця поїздка була важкою; але я міцніша", — написала днями під фото у сторіс Інстаграму зірка фільму "Основний інстинкт". Шерон поділилася кадром із відпустки у Туреччині, де й отримала фінгал.

У четвер, 1 серпня, на своїй сторінці в Інстаграмі зірка записала відео, в якому заспокоїла своїх підписників. Як виявилося, причина болісної травми не така вже й страшна, як могло здатися на перший погляд.

"Я зупинялася в багатьох готелях у багатьох країнах, встаючи серед ночі, щоб сходити в туалет, і не розуміючи, де знаходжусь, я стукалася обличчям об мармур. Ні, ніхто мені нічого не зробив, і так, я в повному порядку. Я чудово проводжу час, мене дуже тепло зустрічають під час моєї поїздки, скрізь, куди б я не поїхала, і я чудово проводжу час", — сказала актриса.

Потім Стоун підняла сонцезахисні окуляри, щоб показати крупним планом травму на своєму лівому оці. "Стає краще, але це дійсно гарний фінгал. Ви б бачили, що я зробила з цією мармуровою підлогою", — закінчила знаменитість.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 66-річна акторка продовжує залишатися іконою стилю. Так, Шерон Стоун може похвалитися стрижкою "піксі", яка знаходиться в актуальних трендах 2024 року.