Джей Ло і Бен Аффлек подаватимуть документи на розлучення

Читать на русском
Автор
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються Новина оновлена 02 серпня 2024, 08:49
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються. Фото Getty Images

Подружжю не вдалося дійти компромісу

Протягом останніх місяців у пресі періодично з'являлися чутки про кризу в стосунках співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Аффлека. Тепер з'явилися нові подробиці про зіркове подружжя.

Джей Ло та Бену Аффлеку таки не вдалося владнати стосунки після певних непорозумінь. Подружжя вже підготувало всі документи для розлучення й планує зробити про це публічну заяву. Таку інформацію повідомили інсайдери видання Daily Mail.

"Вони завершили з нею документи на розлучення місяць тому, але чекають відповідного часу…Тоді вони опублікують спільну заяву, в якій скажуть, що вони дуже люблять одне одного і як вони боролися, щоб це вдалося, але не змогли", — розповіло джерело.

Повідомляється, що знаменитості не змогли порозумітися, тому вирішили завершити спільну історію.

Що відомо про стосунки акторів

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек познайомилися під час знімань стрічки "Джильї" у 2001 році. В обох знаменитостей були проблеми в стосунках, тож вони розлучилися зі своїми партнерами й почали зустрічати. Роман розвивався стрімко, тож невдовзі вони заявили про заручини. Згодом актори зіграли молоду пару у фільмі "Дівчина з Джерсі". Однак у 2004 році раптово вирішили почекати з весіллям, а через певний час — розійшлися зовсім.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у 2002 році
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у 2002 році, Фото: Getty Images

У 2021 році Джей Ло та Бен Аффлек возз'єдналися, і це викликало гучну реакцію в шанувальників. Прихильники дуже раділи такій новині й створювали колажі, якими були актори в молодості й зараз. Через рік знаменитості побралися. Весілля було скромним, без гучних урочистостей. Вони зареєстрували шлюб у церкві в Лас-Вегасі. Актори часто відвідували разом публічні заходи, чим тішили фанів.

Чутки про ймовірне розлучення Джей Ло та Бена Аффлека з'явилися ще у травні. Приводом стало оголошення про продаж їхнього спільного маєтку за 60 мільйонів доларів. До того ж актори роз'їхалися та почали з'являтися на публіці окремо. Остаточно підігріло плітки про розлучення те, що Аффлека не було на масштабному дні народженні Лопес наприкінці липня.

Раніше "Телеграф" писав про модний купальник, який показала Джей Ло. Він чудово підкреслює фігуру.