Наталії Могилевській — 49: як українська співачка виглядала в молодості і зараз (фото)

Читать на русском
Автор
1557
Як мінялася з роками Наталія Могилевська Новина оновлена 02 серпня 2024, 11:48
Як мінялася з роками Наталія Могилевська. Фото Колаж "Телеграфа"

Артистка виступає на сцені майже 30 років

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка на відпочинку зірвалася з дієти, святкує сьогодні, 2 серпня, своє 49-річчя. За період творчості артистка змінювала свій стиль та вдосконалювала навички. Наразі вона продовжує займатися кар’єрою, яку поєднує з материнством.

"Телеграф" показав, як із роками змінювалася співачка і як вона виглядає зараз. На сцені Могилевська вже майже 30 років і, як і раніше, є улюбленицею публіки.

Як виглядала Наталія Могилевська на початку кар’єри та зараз

Свій музичний шлях українська артистка розпочала наприкінці 90-х років. Першим її продюсером був Юрій Рибчинський. Наталя виступала на різноманітних заходах, а на фестивалі "Слов’янський базар" здобула перше місце. За рік співачку почав продюсувати Олександр Ягольник, який допоміг їй дебютувати з альбомом "Ла-ла-ла", який високо оцінила публіка.

У 1998 році Могилевська вирішила продовжувати свій шлях у музиці самостійно і випустила альбом власних пісень під назвою "Тільки я". Її старання не пройшли даремно, популярність артистки продовжувала зростати.

У 2000 році на премії "Золота Жар-птиця" Наталія Могилевська стала "Співачкою року", а її пісня "Місяць" була визнана найкращою. Через рік артистка знову здобула перемогу у цій номінації.

Окрім музичної кар’єри, Наталя пробувала себе у ролі ведучої. Разом із Кузьмою Скрябіним вона вела програму "Шанс". Ще вона була музичним продюсером, під її керівництвом був гурт Real O, "ДіО.фільми", а також співак Борис Апрель, які потрапили на сцену завдяки "Фабриці зірок".

Могилевська, крім цього, взяла участь у багатьох проєктах, наприклад, "Танці з зірками", де здобула перемогу. Артистка ще була тренером у "Лізі сміху", суддею програми "Маскарад".

Також Могилевська тренувала дітей у проєкті "Голос країни". Але при цьому виконавиця продовжувала випускати нові хіти та гастролювала Україною.

За час кар’єри вона експериментувала з іміджем, змінювала колір та довжину волосся, а також свої образи. Зараз знаменитість є для аудиторії уособленням жіночності, вона не боїться показувати себе справжню та демонструє шанувальникам свої стильні, романтичні образи.

Зазначимо, що до дня народження співачка запустила марафон схуднення, вирішивши підкоригувати фігуру. Могилевська сиділа на жорсткій дієті та своїми результатами ділилася з підписникми. За словами артистки, найближчим часом вона готує для шанувальників безліч сюрпризів та хоче виглядати ефектно на сцені. Але у свої 49 років Наталя і так виглядає розкішно!

"Телеграф" писав раніше, що Наталія Могилевська зізналася, що нервує перед своїм днем народження. Свою публікацію співачка доповнила колажем із чотирьох фотографій.