Дочку Анатолія Анатоліча обікрали в Італії

Читать на русском
Автор
Анатолій Анатоліч виховує трьох дітей Новина оновлена 03 серпня 2024, 09:25
Анатолій Анатоліч виховує трьох дітей. Фото instagram.com/anatoliyanatolich

Шоумен розповів про крадіжку мобільного телефону у Мілані

Відомий український теле- і радіоведучий Анатолій Анатоліч, якого у травні зупинили працівники ТЦК, розповів про пограбування його доньки Аліси. Дівчинка з сестрою Лолітою зараз повертаються з табору із-за кордону.

Вранці 3 серпня шоумен зізнався у сторіс Інстаграму, що пережив стресовий момент, коли увечері він поговорив з керівником групи дівчат. Як виявилося, під час екскурсії в італійському Мілані в Аліси викрали мобільний телефон.

"З Алісою я пішов говорити, вона плаче. Дівчинка емоційна, як і всі у цьому віці, 13 років. Я кажу: "Навіть не думай переживати, заспокойся. Телефон ми заблокуємо і ти приїдеш, ми тобі купимо новий кращий. В неї Айфон 12", — розповів Анатоліч.

Анатолій Анатоліч
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Телеведучий додав, що його донька почала перепрошувати, що вона недогляділа пристрій. Проте зірковий батько закликав дівчинку ні в якому разі не винити себе.

"В будь-якому випадку, якщо людина жертва, немає ніяких виправдань, чому це вкрали. Говорив Алісочкі, щоб вона не переживала. Що це — просто річ. Я вже злякався, що з вами щось сталось… Немає виправдань злочину. І точно не варто себе карати за халатність", — додав шоумен.

Анатолій Анатоліч
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я Анатолій Анатолійович Яцечко) знаходиться у шлюбі з українською піарницею Юлією Бойко. Подружжя виховує трьох дітей: старшу дочку Алісу (2011), Лоліту (2013) та сина Ніла (2021). У червні шоумен під час прогулянки з маленьким сином та дружиною пережили ракетну російську атаку.