Кинув по телефону: з’явилися цікаві факти про розставання принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Читать на русском
Автор
1429
Кейт Міддлтон та принц Вільям пережили розрив в юності Новина оновлена 03 серпня 2024, 16:27
Кейт Міддлтон та принц Вільям пережили розрив в юності. Фото twitter.com/VanityBallum

Такий вчинок Вільяма виявився для Кетрін дуже болючим

Зараз принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, яка може знову з’явитися на публіці, є взірцевою сімейною парою, тому важко уявити, що у їхніх стосунках були драматичні моменти. Але, як виявилося, у 2007 році вони розходилися і нещодавно були розкриті деталі цієї історії.

У матеріалі The News розказано, що новими фактами розриву Кейт Міддлтон та принца Вільяма поділився королівський біограф Роберт Джобсон. Він розповів, чому і як пара розлучилася у юності.

Кейт Міддлтон та принц Вільям пережили в юності розставання

Відомо, що майбутнє подружжя почало зустрічатися ще у студентські роки, у 2003 році, але через чотири роки розлучилося за ініціативою принца, який не був упевнений, що готовий до більш серйозних кроків. Він зателефонував Кейт і в ході їх 30-хвилинного спілкування вирішив, що вони дивляться в різні сторони щодо подальшого майбутнього. За словами біографа, майбутню принцесу дуже образив такий вчинок Вільяма, вона себе почувала подвійно розбитою через те, що принц кинув її по телефону.

Цей розрив був емоційно складним для них обох. Вільям, який заявив, що хоче "трохи простору", відчував постійні ревнощі, тому що про Кейт часто писали в пресі, її помічали в нічних клубах і на вечірках в оточенні інших чоловіків. Кейт зберігала гідність і публічно не обговорювала свої почуття.

І через два місяці, усвідомивши глибину своїх почуттів до неї, Вільям вирішив відновити стосунки. Він зустрів Кейт на одній із костюмованих вечірок, пара вирішила поговорити, а потім вийшла на танцмайданчик і пристрасно поцілувалася.

"Телеграф" писав раніше, як принц Вільям розлютився через заяви Трампа в яких він розкритикував Кейт Міддлтон, яка топлес потрапила в об’єктиви камер. Цей скандал стався 12 років тому, але посилив напругу між принцом та американським бізнесменом.