Знімалася з Дженнфер Еністон і була одружена з відомим режисером: якою була в молодості Меган Маркл

Читать на русском
Автор
Меган Маркл і принц Гаррі одружилися у 2018 році
Меган Маркл і принц Гаррі одружилися у 2018 році. Фото instagram.com/sussexroyal

Дружина принца Гаррі відзначає своє 43-річчя

Меган Маркл, герцогиня Сассекська, завжди була яскравою особистістю. До того, як стати дружиною принца, вона була відомою акторкою. У неділю, 4 серпня Меган Маркл відзначає своє 43-річчя.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, якою була Меган Маркл у дитинстві та юності і як її життя змінилося до зустрічі з принцом Гаррі.

Народилася Меган Маркл 4 серпня 1981 року в Лос-Анджелесі і сім'ї Томаса Маркла і Дорії Редлан. Освіту Меган отримала в приватній католицькій школі для дівчаток Immaculate Heart High School у Лос-Анджелесі. Вже тоді вона виявляла інтерес до театру і громадських ініціатив.

Меган Маркл в молодості
Меган Маркл з батьками. Фото: instagram.com/meghan.markle.official
Меган Маркл в молодості
Фото: hurriyet.com.tr

Перші ролі були у кінострічках "Пам’ятай мене" у головній ролі з Робертом Паттінсоном, "Нестерпні боси", де вона зіграла з Дженніфер Еністон. Однак кар'єру акторки Меган розпочала із серіалів "Головний госпіталь", "C. S. I.: Місце злочину Нью-Йорк", "90210: Нове покоління", "Грань" і "Касл". Відомою майбутня членкиня королівської родини стала завдяки ролі в серіалі "Форс-мажори", де вона грала з 2011 по 2018 рік. Закінчила зніматися Меган через кохання до принца Гаррі. Довелося також відмовитися від будь-якої діяльності, яка пов’язана з шоу-бізнесом.

Меган Маркл
Фото: кадр з фільму "Форс мажори"
Меган Маркл 43
Фото: instagram.com/thepinkyprincesspoet

Зустріч Меган і принца Гаррі відбулася у 2016 році, і ця подія змінила її життя назавжди. Їхнє весілля в травні 2018 року стало історичною подією, поєднавши голлівудську зірку з британською королівською родиною.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 3 серпня свій День народження відзначив Олексій Арестович. Ми зібрали фото з дитинства та юності політика.