Гороскоп на 5 серпня: Козероги будуть на підйомі, Скорпіони зміцнять стосунки у сім’ї

Читати російською
Автор

Гороскоп на завтра радить знакам Зодіаку готуватися до всього наперед

Актуальний Таро-прогноз на тиждень для наших читачів ми вже підготували, а наразі "Телеграф" ділиться щоденним астропрогнозом для всіх представників зодіакального кола. Публікуємо гороскоп на завтра, 5 серпня, для всіх знаків Зодіаку та ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Великі досягнення на роботі чекають на тих Овнів, чия діяльність пов’язана з консультуванням та віддаленими послугами. Вечір краще провести у спокійній та самотній обстановці. Можна присвятити час хобі або зайнятися спортом.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Позбудьтеся старих речей. Це звільнить простір від застійної енергії, що уповільнює розвиток у різних життєвих сферах. Очищення місця для нових змін допоможе вам досягти успіхів. Тельці стануть щасливчиками серпня 2024.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Намагайтеся готуватися до зустрічей заздалегідь — вивчайте інформацію про людей, з якими доведеться спілкуватися. У другій половині дня можуть виникнути неприємні спогади про минуле. Намагайтеся зосередитися на позитивних моментах.

Рак (22 червня — 22 липня)

Події можуть здатися заплутаними, але пам’ятайте, що це лише один день, який теж закінчиться. Не варто придушувати свої емоції: важливо дослухатися до них та визнавати. Це допоможе прояснити багато невизначених моментів і зробити правильний вибір. Раки зустрінуть кохання у серпні 2024.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нічні світила радять проявити цілеспрямованість. Не залишайте справи на самоплив, тому що це може призвести до серйозних проблем. Важливі рішення краще ухвалювати, спираючись на особистий досвід. Також варто проявити толерантність до близьких.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Це зручний час для розв'язання житлових питань: покупки квартири, будинку або офісного приміщення. Можна почати ремонт, переїзд або придбати нові меблі. Нічні світила сприяють вашим зусиллям.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Добре б зайнятися позбавленням від непотрібних речей. Відмінний день, щоб провести прибирання, навести лад в оселі та на робочому місці. Імовірність успішного завершення нових починань із першої спроби досить висока.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Відмінний період зміцнення сімейних стосунків. Намагайтеся приділити більше часу спілкуванню з дітьми, батьками та другою половинкою. Будьте обережні у спілкуванні з незнайомими людьми — вони можуть становити небезпеку.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Не варто очікувати стрімких та масштабних змін у нових починаннях. Невеликі кроки можуть призвести до значних результатів. Прийміть поточні досягнення і мудро ставтеся до невдач. Саме вони сприяють вашому зростанню.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Багато Козерогів зможуть досягти відчутних успіхів у роботі. Особисте життя також буде на підйомі. Постарайтеся не упустити удачу, продовжуйте слідувати наміченому шляху і змінюйте ставлення до оточуючих.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Удача у ваших починаннях завтра чергуватиметься з енергетичними перешкодами. Якщо натрапите на труднощі, спокійно аналізуйте причини успіхів і невдач. Так ви краще зрозумієте механізм їхнього виникнення і зможете вибрати правильний шлях. З Водоліїв виходять найкращі дружини.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цей понеділок наповнений енергією для розвитку та творчості. Нічні світила відкриють портал для внутрішнього та духовного зростання. Творчі ідеї можуть трансформуватися у відчутний дохід.