Хвора на рак Кейт Міддлтон порадувала короля Чарльза своїм рішенням: що вона зробила

Читати російською
Автор

Відпочинок у Балморалі не пройде без Кейт Міддлтон цьогоріч

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка може знову з’явитися на публіці, ощасливила короля Чарльза III своїм рішенням приєднатися до нього для відпочинку у Балморалі. Щорічний королівський відпочинок не пройде без улюблениці короля.

Про це повідомляє видання geo.tv. Відомо, що король Чарльз III продовжує традицію своєї матері королеви Єлизавети II, яка щороку наприкінці літа приїжджала до приватної резиденції британських королів у Шотландії. Цьогорічна подорож набуває особливого значення через стан здоров'я Кейт.

Присутність Кейт у Балморалі не тільки підніме моральний дух хворого на рак короля Чарльза III, але й стане символом єдності та підтримки в родині. Важливою деталлю є те, що Кейт завжди відігравала ключову роль у зміцненні родинних зв'язків, і її рішення приєднатися до відпочинку може свідчити про те, що вона почувається краще.

Замок Балморал, який розташований у мальовничій місцевості Шотландії, завжди був улюбленим місцем для королівської родини. Традиційно, королівська родина проводить тут літні канікули, насолоджуючись природою та спокоєм. Як повідомляють західні ЗМІ, принца Гаррі та Меган Маркл не запросили у Балморал через напружені стосунки з королем Чарльзом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Вільям заборонив Меган Маркл вдягнути тіару принцеси Діани на весілля. Як виявилося, у них завжди були напружені стосунки через непорозуміння дружини принца Гаррі з Кейт Міддлтон.