Після поранення голови на фронті: комік Розовий зізнався, як проходить реабілітація (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 09:08

Комік відновлюється після складного поранення

Зірка гумористичного шоу "Ліга Сміху" Віктор Розовий нещодавно показував, як виглядає поранення голови, яке він отримав на війні. Тепер комік відверто розповів про те, як проходить його реабілітація.

Упродовж кількох місяців Розовий перебуває у реабілітаційному центрі, де відновлюється після складного поранення голови. Віктор зізнався, що вже навіть потроху починає ходити. Ба більше, гуморист навіть почав грати у настільний теніс. Тож він подякував медикам за те, що врятували йому життя та допомагають відновлюватися. Про це він розповів МОЗ України.

"Хочу висловити дуже велику вдячність медикам передусім за те, що врятували мені життя, за швидкі ухвалені рішення. Зараз уже проходжу реабілітацію, вже потроху починаю ходити. Навіть граю в настільний теніс. Це ніф*га собі, я вам скажу! Тому хочу подякувати фахівцям з реабілітації, тому що поступово я повертаюся до звичного соціального й активного життя", — поділився Віктор.

Відомо, що Віктор Розовий пішов захищати Україну від ворога ще на початку повномасштабного вторгнення. У березні 2024 року комік отримав важке поранення голови. Його майже 200 кілометрів везли у лікарню. Гумористу провели складну операцію на мозку й зараз він продовжує реабілітацію.

Віктор Розовий розповів про реабілітацію після поранення голови

Раніше "Телеграф" писав про Сергія Жадана, який показував себе з побратимами в бліндажі. У червні він проходив військовий вишкіл.