Її це дратує: виплив цікавий факт про хвору на рак Кейт Міддлтон та принцесу Діану

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 17:55

Дружина принца Вільяма навіть хотіла відмовитися від титулу принцеси Уельської

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка нещодавно порадувала короля Чарльза, як виявилося, ненавидить, коли її порівнюють із матір'ю її чоловіка принца Вільяма принцесою Діаною. Однак герцогиня водночас захоплюється нею.

Про це розповів Роберт Джобсон, біограф королівської родини у книзі "Кетрін — принцеса Уельська". Повідомляє celebratingthesoaps.com.

За словами автора, після смерті королеви Єлизавети Кейт Міддлтон не хотіла приймати титул принцеси Уельської, бо боялася, що її порівнюватимуть із принцесою Діаною. Однак через повагу до короля Чарльза все ж зробила це.

"Дійсно, дійшло до того, що вона відчула, що може наслідувати приклад Камілли (яка вирішила стати герцогинею Корнуольською) і відмовитися. Минуло достатньо часу, щоб зробити титул більш прийнятним, а Кейт пробула на світовій арені досить довго, щоб її цінували за її власні якості", — висловився Джобсон у книзі.

Дружину принца Вільяма часто порівнюють з Леді Ді у ЗМІ. Часто співставляють їхні наряди, поведінку і виконання королівських обов’язків. Проте, Кейт Міддлтон носить прикраси покійної свекрухи.

informator.ua
Фото: instagram.com/_kate_middleton_royal /instagram.com/_kate_middleton_royal

Раніше "Телеграф" розповідав, що друзі принца Вільяма ображали Кейт Міддлтон через професію її мами. Це відбувалося ще в університетські роки, коли вони лише починали свої стосунки.