Пішла з телебачення і втратила дитину: де зараз екссуддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова і що каже про війну

Читати російською
Автор

Телеведуча займається благодійністю

Телеведуча, журналістка, режисерка, членкиня журі телешоу "Україна має талант" Слава Фролова була відомою постаттю в Україні. Після завершення участі в шоу вона різко зникла з радарів і не з’являлася в медіапросторі. Проте, на відміну від колеги по шоу співачки Йолки, Слава Фролова не виїхала до Росії, а продовжує працювати в Україні.

Слава Фролова продовжує працювати над творчими проєктами, підтримувати молоді таланти і відкрито висловлює свою позицію щодо війни в Україні. "Телеграф" вирішив детально розібратися, чим зараз займається кумирка багатьох українців і де вона перебуває.

Почалася кар’єра Слави Фролової з роботи на радіо. Вона працювала в телерадіокомпанії "ТРК Глас". Першу популярність ведуча здобула завдяки тому, що очолила студію з виробництва реклами й телепередач на одеському телеканалі. Однак шалено відомою Слава Фролова стала після виходу в ефір шоу "Україна має талант" з її участю, де вона поповнила склад журі. Слава полюбилася публіці завдяки тому, що була лояльною до учасників і не критикувала їх.

Фото: instagram.com/slava_frolova /instagram.com/slava_frolova/
Фото: СТБ /СТБ
Фото: Скріншот з відео /Скріншот YouTube

Коли Славу Фролову замінили Ксенією Мішиною в талант-шоу, нову суддю почали жорстко цькувати в соцмережах. Ексчленкиня журі заступилася за колегу, вийшовши у сторіс зі словами:

"Як вам не соромно? Це я запитую у тих, хто влаштував цькування Ксенії Мішиній, яка пройшла кастинг та отримала роль у журі в "Україна має талант". Дайте шанс новим обличчям ділитися своєю енергією, талантом і любов’ю! Саме ваша підтримка народжує зірок, які будуть сяяти яскравіше за попередніх", — писала Фролова.

Куди зникла після шоу Слава Фролова

Як виявилося, після завершення участі в шоу, у 2012 році, ведуча почала розвивати власні проєкти. Слава Фролова заснувала організацію, яка займалася розвитком і підтримкою молодого покоління людей, які займаються мистецтвом. Цей проєкт досі функціонує.

Що Слава Фролова каже про війну

Від початку повномасштабного вторгнення ведуча говорить війну в Україні і підтримує батьківщину. Фролова також часто показує, як допомагає ЗСУ та окремим військовим. Ведуча репостить благодійні збори і показує в соцмережах злочини, які чинять росіяни проти України.

Де зараз Слава Фролова

Слава Фролова продовжує жити і працювати в Україні. Вона не з’являється на телебаченні, однак активно веде сторінку в Instagram, займаючись різноманітними проектами у сфері культури та мистецтва.

instagram.com/slava_frolova /instagram.com/slava_frolova/
instagram.com/slava_frolova /instagram.com/slava_frolova/
Фото: instagram.com/slava_frolova /instagram.com/slava_frolova/

Відомо, що після участі в талант-шоу зірка поринула в материнство. Ведуча присвятила себе дітям — Марку та Серафимі. Також стало відомо, що жінка в 2014 році втратила донечку в віці одного року. Дівчинка померла через серцевий напад.

Фото: viva.ua /viva.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник Сергій Сосєдов — екссуддя шоу "Х-фактор". Уродженець Москви, живучи в Києві, неодноразово висловлювався позитивно про Україну та наших людей. Однак згодом Сергій Сосєдов "перевзувся" і почав відкрито ображати Україну.