Передумав захищати Україну: де зараз старший син Віктора Павліка, як виглядає і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 серпня 2024, 15:30

Старший син артиста продовжує творчу діяльність

Український співак Олександр Павлік, який пішов стопами свого батька Віктора Павліка, який переніс важку операцію, перебуває зараз за кордоном. Виїхати з країни артистові вдалося під час війни.

"Телеграф" з’ясував, де зараз перебуває старший син Віктора Павліка та як він виглядає. Також ми довідалися, чим співак займається за кордоном.

Де зараз Олександр Павлік і як заробляє на життя

Олександр, як і його батько, присвятив своє життя музичної індустрії. Ще з дитинства він захопився творчістю, тому навчався у музичній школі та виступав у Будинку культури у Горішніх Плавнях (Полтавська область). Пізніше Олександр вирушив до Києва і вступив до Університету культури та мистецтв, де вивчав вокал.

У 2010 році син Віктора Павліка взяв участь у проєкті "Х-Фактора", йому вдалося пройти у фінал і посісти 7-ме місце. Після шоу Олександр активно почав займатися творчістю, виступав із концертами та створив свою студію Pavlik Kids Production, де почав викладати вокал дітям.

Олександр Павлік під час виступу /https://www.instagram.com/alex_pavlik15

Коли почалася повномасштабна війна Олександр поїхав до рідного міста на Полтавщині, де вступив до ТРО, підписавши контракт на три роки. Він публікував фото у військовій формі та разом з іншими артистами їздив різними українськими містами та давав концерти.

Олександр Павлик у ТРО під час війни /https://www.instagram.com/alex_pavlik15

Згодом з’ясувалося, що старший син Віктора Павліка виїхав з України до США, але невідомо яким чином. Там він живе разом зі своїм сином Давидом у штаті Техас і продовжує займатися музикою. Він виступає у групі Austin Ukrainian Band та очолює школу "Rock Garage". Олександр виконує кавери українських пісень, а також підтримує збори на ЗСУ.

Олександр Павлік разом із вихованцями на концерті /https://www.instagram.com/alex_pavlik15
https://www.instagram.com/alex_pavlik15

Невідомо, чи живе у США разом з Олександром його дружина Олеся, з якою він у шлюбі понад 15 років. На своїй сторінці в Instagram знімки із нею він не публікує. Раніше їхня родина пережила серйозну кризу, адже Олександра запідозрили у зраді з молодою танцівницею. Проте раніше в ЗМІ писали, що парі вдалося зберегти шлюб.

Олександр Павлик показав свого сина Давида /https://www.instagram.com/alex_pavlik15
Олександр Павлик та його син /https://www.instagram.com/alex_pavlik15

"Телеграф" писав раніше, що молода дружина Віктора Павліка Катерина відповіла, чи планують вони другу дитину. Блогерка зізналася, що про це думає її 58-річний чоловік.