Втік назад до РФ? Де живе та чим займається зірка "Дизель-шоу" Євген Нікішин (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 серпня 2024, 20:08

Коли почалася війна російський актор перебував у Києві

Російський актор Євген Нікішин, разом зі своїм колегою Сергієм Писаренком, тривалий час працював на українському телебаченні. Він був зіркою гумористичної програми "Дизель-шоу". Але коли Росія напала на Україну, актор швидко залишив територію нашої держави.

"Телеграф" з’ясував, де зараз мешкає Євген Нікішин і чи робить якісь заяви про війну. Також ми довідалися, чим займається шоумен.

Де зараз зірка "Дизель шоу" Євген Нікішин

Враховуючи, що російський актор працював в Україні, коли почалася війна та обстріл, він перебуває в Києві. Разом із колегою Сергієм Писаренком у березні 2022 року вони навіть записали відеозвернення, в якому заявили, що в Україні відбувається не "СВО", а справжня війна і вони на власні очі бачили розгромлені будівлі та пологовий будинок, тому закликали зупинити кровопролиття, інакше "не буде ні Росії, ні України”.

Пізніше стало відомо, що Євген Нікишин повернувся до Росії, у листопаді 2022 року його та Сергія Писаренка виключили з "Дизель-шоу", бо вони офіційно не висловили проукраїнську позицію. Як зазначив учасник програми Євген Сморигін, прощання з ними пройшло без скандалів та істерик.

Євген Нікішин та Сергій Писаренко виїхали з України /facebook.com/pabaduba
Євгена Нікішина та Сергія Писаренко у 2022 році виключили з "Дізель шоу"

Зараз Євген Нікішин продовжує працювати на території Росії, він разом із колегами виступав на круїзному лайнері, який курсував із Сочі до Туреччини та Єгипту. Він розважав росіян та виступав на одній сцені з артистами, які підтримують війну.

Євген Нікішин та Сергій Писаренко працюють у РФ /instagram.com/astoriagrande

Більше того, колега Нікишина Сергій Писаренко незабаром заявив, що записати відеозвернення, де вони просять зупинити війну, їх нібито змусили під дулом автоматів українські спецслужби. Жодних гучних заяв особисто Євген Нікішин з приводу війни не робив, його сторінку у Facebook закрито.

"Телеграф" писав раніше, де живе та чим займається комік Антон Лірник, який записував звернення до Путіна. 24 лютого 2022 року шоумен зустрів у Москві.