Мовчать про війну та підтримують економіку Росії: де зараз так як виглядають діти зрадників Марченко і Медведчука (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 серпня 2024, 15:56

Діти скандального подружжя, ймовірно, у країні-агресорці

Колишня українська ведуча Оксана Марченко зараз живе в Росії, де зареєструвала власну кінокомпанію. Цікаво, де зараз проживає її син від першого шлюбу та донька від одіозного політика Віктора Медведчука.

"Телеграф" розкаже, де зараз живуть діти Марченко та Медведчука. Також переглянемо, як вони змінилися протягом життя.

Діти Оксани Марченко та Віктора Медведчука

Оксана Марченко познайомилась із Віктором Медведчуком ще в 1999 році. На той момент обоє перебували в інших шлюбах, але почали стосунки й згодом розлучилися зі своїми партнерами. Їх весілля відбулося у 2003 році. Тоді Оксана вже мала сина від гендиректора компанії Global Ukraine Юрія Коржа, якого народила в 1997 році.

Через рік після шлюбу у Марченко та Медведчука з'явилась донька Дар'я. Подружжя більшість часу працювало в Україні: Марченко була популярною телеведучою, а Медведчук — депутатом парламенту. Тому ймовірно, що діти навчалися в українських школах.

Оксана Марченко та Віктор Медведчук з дітьми, Фото: "Главред"

Дар'я Медведчук

Донька Марченко та Медведчука — Дар'я у 2021 році переїхала в Москву, де вступила у Вищу школи економіки на спеціальність "управління бізнесом". Цікаво, що дівчину ледь не відрахували з вишу через те, що вона пропустила один з іспитів літньої сесії.

Дар'я приносила довідку про непридатність з однієї московської лікарні. З'ясувалось, що документ є підробленим, тож дівчину мали відрахувати з навчального закладу. Однак до керівництва вишу почали телефонувати представники батьків, щоб "не руйнувати життя" студентці.

Дар'я Медведчук, Фото: Інстаграм Дар'ї Медведчук

Попри те, що дівчину не вигнали з вишу, вона не змогла скласти іспит. І цього разу її знову чекало відрахування, але вже через те, що не освоїла навчальну програму. Утім, як писали у пресі, за Дар'ю "просили на дуже високому рівні", тож їй дозволили написати мотиваційний лист і продовжити навчання.

У 2022 році Медведчук стверджував, що його донька вступила до Женевського університету у Швейцарії. Але за словами політика, їй відмовили у візі за кілька днів до старту навчання.

Ймовірно, Дар'я продовжує жити й навчатися в країні-агресорці. Вона мовчить про війну та не засуджує Росію за війну, розпочату проти нашої держави. Дівчина має низьку позицію в навчальному рейтингу.

Богдан Марченко

Син подружжя — Богдан навчався в школі Святого Георгія у Швейцарії, а згодом вступив до престижного вишу у Франції на IT-спеціальність. Восени 2020 року Богдан одружився з фотографинею Катериною.

Весілля Марченка, Фото: Інстаграм Лізи Полторікової

Весілля було помпезним: в елітному закладі, а гостями стали впливові політики й бізнесмени. Розважали гостей Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських, дует "Кролики". Через рік у подружжя з'явився син, якого назвали Віктором.

Марченко та Медведчук з внуком, Скриншот з відео

Достеменно невідомо, де перебував Богдан з дружиною і сином на момент повномасштабного вторгнення. Чоловік не веде соціальні мережі, а Катерина приховувала локації. Однак у 2023 році вона поширила фото з модного бутіка, і журналіст Макс Савчук з'ясував, що магазин розташований у Москві. Вона була у вбранні, вартістю майже 30 тисяч гривень.

Катерина Марченко, Фото: Інстаграм Катерини Марченко

Пізніше жінка створила іншу сторінку, яку зробила прихованою. Цікаво, що сестра Катерини — Олена, іноді публікувала світлини з нею. Вони були зроблені в Туреччині та на Кіпрі.

Примітно, що Олена поширювала кадр з сином Богдана Марченка, який став її племінником. Тому є ймовірність, що Богдан Марченко з сім'єю перебуває поза межами країни-агресорки.

Хрещена мама сина Богдана Марченка, Фото: Інстаграм сестри дружини Богдана Марченка

Відомо, що в Україні в Богдана є будинок, земельні ділянки в Жулянах та ще одна — на Київщині. А наприкінці 2023 року у подружжя народився ще один малюк. Тож Марченко та Медведчук стали бабусею та дідусем вдруге.

Раніше "Телеграф" писав про те, де зараз живуть сини Петра Порошенка. Вони перебувають поза межами нашої держави.