З синьо-жовтим стягом у руках: Imagine Dragons на концерті підтримав Україну (відео)

Читать на русском
Автор
1003
Imagine Dragons висловили підтримку Україні Новина оновлена 10 серпня 2024, 15:56
Imagine Dragons висловили підтримку Україні. Фото gettyimages

Лідер гурту загорнувся в український прапор

Соліст популярного гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс на концерті підтримав Україну. Лідер гурту вже не вперше за час війни підняв синьо-жовтий стіг під час виступу.

Концерт відбувся в Торонто, Канада. Гурт виконував пісню "Whatever It Takes" і під час співу соліст взяв у руки український прапор, накинув його собі на плечі і став перед глядачами на коліна. Відео з концерту поділилася користувачка Tik Tok.

Соліст також повісив ще один український стяг на стійку для мікрофона. Публіка була в захваті від того жесту, гучно аплодувала і свистіла.

Нагадаємо, що Imagine Dragons не вперше підтримують Україну. Раніше соліст гурту на одному з концертів розцілував український прапор, який йому дали шанувальниці. Також колектив є амбасадором державної благодійної платформи на підтримку України United24. Також гурт зняв кліп в Україні, головний герой якого — 14-річний підліток з Новогригорівки Миколаївської області, яка була під окупацією.

Раніше "Телеграф" розповідав, що загадковий артист на шоу "Британія має талант" звернувся до українців зі словами підтримки. Таку самодіяльність не оцінили, тому майже одразу камеру від учасника відвернули на ведучих, так і не давши йому висловитись до кінця.