Ви будете здивовані: як виглядає дружина екс-прем’єра часів Януковича Миколи Азарова та скільки їй років (фото)

Читать на русском
Автор
22845
Дружина Миколи Азарова разом із ним втекла до Росії Новина оновлена 12 серпня 2024, 10:22
Дружина Миколи Азарова разом із ним втекла до Росії. Фото Телеграф, Getty Images

Мало хто з українців знає, як виглядає Людмила Азарова

Микола Янович Азаров — колишній прем’єр-міністр України часів Януковича. Українцям він запам’ятався не лише проросійськими поглядами та позиціями, а й як засновник "азірівки" — спотвореної російсько-української мови з суржиком. І якщо про політичну діяльність Азарова знають усі, то про його особисте життя, сім’ю та дружину дуже мало інформації.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Миколи Азарова, скільки їй років і що про неї відомо.

Азаров, дружина

Відомо, що дружину Миколи Азарова звуть Людмила, зараз їй 78 років. Вони познайомилися, коли їм було близько 20 років. І це знайомство було незвичайним, оскільки вони обидва стали свідками пожежі — просто під час прогулянки побачили пожежу та підійшли подивитися. Розговорилися, стоячи серед роззяв, і того ж вечора домовилися про побачення.

Зустрічалися студенти Микола та Людмила недовго, оскільки Азаров практично одразу вирішив взяти обраницю за дружину. Їхнє весілля відбулося 7 листопада 1967 року, а вже до п’ятого курсу навчання у родині Азарових сталося поповнення — у них народився первісток син Олексій.

Микола Азаров, дружина Азарова

Під час прем’єрства і політичної діяльності Миколи Азарова вони із дружиною жили на державній дачі у Конче-Заспі поблизу Києва. Людмила не працювала, а займалася садом та ділянкою на цій дачі, щось вирощувала "для душі".

За час активної політичної діяльності Миколи Азарова його дружина Людмила залишалася в тіні. Вона була не публічною, не давала інтерв’ю і не відвідувала громадські заходи. Проте відомо, що після Революції Гідності в Україні вона разом із чоловіком втекла до Росії.

Азаров із дружиною Людмилою

У 2020 році в пресі з’явилася інформація, що сім’я колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова, яка втекла до Росії у 2014 році, володіє кількома ділянками та особняками на елітній Рубльовці під Москвою. Також відомо, що екс-прем’єру-втікачу надали в Росії статус "політичного біженця". Що стосується Людмили Азарової, то відомо, що у 2014 році вона придбала ділянку площею 15 соток з будинком у 1,1 тисячі кв метрів по сусідству.

Людмила Азарова

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз колишня дружина Віктора Януковича Людмила. І що про неї відомо.