Третій рік мовчання: як зараз виглядає Регіна Тодоренко, яка отримала російське громадянство (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 серпня 2024, 20:07

Телезірка та співачка Регіна Тодоренко вважала за краще залишатися в РФ

Регіна Тодоренко — відома телеведуча, співачка, мандрівниця та блогерка. Уродженка Одеси спочатку будувала кар’єру в Україні, проте пізніше вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова та залишилася жити у Москві. Там вона продовжила будувати творчу кар’єру навіть після початку повномасштабної війни в Україні, а нещодавно взагалі отримала російський паспорт.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядає зрадниця Тодоренко, яка третій рік мовчить про війну в Україні та працює у Москві.

Скриншот з відео

Російське громадянство Регіна Тодоренко

Інформація про те, що українка Регіна Тодоренко набула російського громадянства і отримала паспорт, з’явилася у ЗМІ в березні 2024 року. Підставою зміни громадянства став шлюб телезірки з росіянином Владом Топаловим.

Також російські телеграм-канали писали, що телеведуча "внесла зміни до ФНП". Так, спочатку у 2022 році на порталі ФНП Росії були дані про ІП Регіни Тодоренко, як іноземного громадянина, а пізніше — у 2024 році до виписки було внесено зміни, згідно з якими власниця ІП має російський паспорт.

Як живе і чим займається Тодоренко у Росії

Регіна Тодоренко живе разом Топаловим у Москві. Незважаючи на те, що має двох маленьких дітей, телезірка багато працює, бере участь у розважальних шоу і відвідує світські заходи.

Так, цього літа Тодоренко, яка колись була ведучою шоу "Орел і Решка", почала працювати над новим проектом. Щоправда, не в Росії, а в "дружньому" Китаї. У новому шоу зірка розповідає про життя в цій країні, їх виробництва, економіку, заводи тощо.

Колаж "Телеграфу"

Також відомо, що Регіна Тодоренко бере участь у шоу "Льодовиковий період", яке виходить на російському "Першому каналі", де займається фігурним катанням. Також вона робила своє шоу про фігурне катання, яке можна побачити на її ютуб-каналі.

А нещодавно Тодоренко відвідала Dream Fest у Баку, на якому красувалася у різних образах та вбраннях. На свіжих фото із заходу можна побачити, як зараз виглядає зрадниця. До речі, варто зазначити, що сторінку Регіни в Instagram на 7 млн підписників зараз закрито.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз і чим займаються сестри Опанасюк із дуету ANNA MARIA. Поховали матір-колаборантку і "перевзулися".