Будує кар’єру за кордоном та мовчить про війну: де зараз екссолістка "ВІА-Гри" Еріка Герцег і як змінилася (фото)

Читать на русском
Автор
1183
Еріка Герцег — де зараз екс-солістка ВІА Гри Новина оновлена 14 серпня 2024, 21:56
Еріка Герцег — де зараз екс-солістка ВІА Гри. Фото Колаж "Телеграфа"

Еріка потрапила до популярної групи завдяки проекту "Хочу V ВІА Гру"

Українська співачка Еріка Герцег, яка здобула велику славу та популярність завдяки участі у популярній групі "ВІА Гра", давно зникла з медійного простору. Але на відміну від своєї колишньої колеги Міши Романової, яка теж живе за кордоном, Еріка вважає за краще мовчати про війну, розв’язану Росією.

"Телеграф" з’ясував, де зараз живе дівчина та як вона змінилася. Стало відомо, чи Еріка продовжує займатися музичною кар’єрою.

Де зараз екссолістка "ВІА Гри" Еріка Герцег і як виглядає

36-річна співачка стала відомою завдяки проєкту "Хочу V ВІА Гру", який показували по телебаченню у 2013 році. Разом із Мішою Романовою та Анастасією Кожевніковою, Еріка стала новим складом оновленої групи, яка була під керівництвом Костянтина Меладзе.

Еріка Герцег
Еріка Герцег

Дівчата випускали нові хіти, гастролювали як Україною, так і Росією. Але у 2020 році Герцег заявила, що йде з групи, щоб розпочати сольну кар’єру. Невдовзі дівчина виїхала до Казахстану, до свого хлопця, якого старанно приховувала від публіки.

Еріка Герцег
Еріка Герцег на початку кар’єри
Переможниці проекту  "Хочу V ВІА Гру"
Еріка Герцег, Міша Романова й Анастасія Кожевнікова

Відомо, що коханого Еріки звуть Михайло та разом вони кілька років. У 2021 році на своїй сторінці в Instagram вона вперше опублікувала відео з обранцем, але не "засвітила" його обличчя.

Що зараз відбувається в особистому житті співачки, невідомо, оскільки вона продовжує його приховувати від сторонніх очей. Але Еріка виїхала з Казахстану і перебралася до Угорщини, звідки її батьков. Нині нових пісень вона не випускає, оскільки трохи змінила напрямок у кар’єрі. Еріка стала однією із зіркових наставниць нового сезону "Х-фактор" в Угорщині.

Еріка Герцег
Еріка Герцег в Угорщині

Що Еріка Герцег говорить про війну в Україні

Маючи багато тисячну аудиторію, колишня солістка "ВІА Гри", яка народилася на Закарпатті, вважає за краще мовчати про війну, розв’язану Росією. У її соціальній мережі немає жодної публікації, в якій вона засуджує агресію проти України.

Еріка Герцег
Еріка Герцег мовчить про війну
Еріка Герцег
Еріка Герцег будує кар’єру за кордоном

Дівчина продовжує жити безтурботним життям в Угорщині, уряд якої, до речі, під час повномасштабного вторгнення зробив масу скандальних заяв., зокрема, блокував запровадження ЄС нафтового ембарго проти РФ.

Раніше "Телеграф" писав, де мешкає колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер. Вона також виїхала з України та змінила рід діяльності.