Влад Яма, який втік з України, дав інтерв’ю російською мовою: що він сказав

Читать на русском
Автор
2277
Влад Яма знову заговорив російською, мабуть, щоб більше людей прийшло на його вечірку Новина оновлена 15 серпня 2024, 09:31
Влад Яма знову заговорив російською, мабуть, щоб більше людей прийшло на його вечірку. Фото Колаж "Телеграф"

Відомий хореограф розчарував українців черговою витівкою

Відомий український хореограф Влад Яма, який свого часу був справжньою зіркою телепроектів та світського життя, після початку війни в Україні втік із родиною у США. У своєму Instagram танцюрист усіма силами демонструє підтримку України, постить українську символіку, бере участь у благодійних заходах на підтримку ЗСУ. Однак, незважаючи на публікації українською мовою, схоже, продовжує розмовляти російською.

Так, днями у сторіс Влада Ями з’явилося його інтерв’ю, в якому він російською мовою розповідає про танцювальну вечірку, яку має намір провести в Майамі. Захід пройде у танцювальній студії Марії Гнатенко і саме вона брала інтерв’ю у хореографа. Зважаючи на інформацію в соцмережах, це вже не перша танцювальна вечірка, на якій "халтурить" Влад Яма в Майамі. Окрім майстер-класів з танців, гостям вечірки готують афтер-паті, де Влад Яма буде ще й діджеєм. Про це він також розповів у цьому інтерв’ю.

Схоже, Марія Гнатенко теж українка, яка започаткувала свою танцювальну студію в Майамі. На її сайті зазначено, що до Дня незалежності України також заплановано вечірку з українськими танцями, а 50% від доходу на заході буде перераховано на підтримку України.

Раніше "Телеграф" розповідав, що вперше за довгий час Влад Яма зізнався, як заробляє у Маямі. Його кар’єра хореографа продовжується.