Це був перебір: як виглядав Тищенко до "уколів краси" і що йому зробили лікарі не так (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1019
Микола Тищенко сильно змінився Новина оновлена 16 серпня 2024, 09:50
Микола Тищенко сильно змінився. Фото Колаж Телеграф/instagram.com

Пластичний хірург розкрив секрет скандального нардепа

Скандально відомого народного депутата України Миколу Тищенка звинувачують у зловживанні послугами косметології та пластичної хірургії. Останніми роками його зовнішність значно змінилася, і ці зміни явно не пов’язані з віком.

Український пластичний хірург Віталій Орел назвав Богдану Беспалову в інтерв’ю obozrevatel процедури краси, які, ймовірно, робив Тищенко. І неодноразово.

Ресторатор та колишній ведучий шоу "Ревізор" міг вдатися до послуг косметичних ін’єкцій, у народі відомих як "уколи краси". За словами фахівця, результати пластичної хірургії виглядають природнішими порівняно з косметологічними процедурами.

Микола Тищенко змінився
Микола Тищенко — фото "тоді" та "зараз"

"А от такий ефект, результат, який ми бачимо на фотографії, це пов'язано з надмірними маніпуляціями", — заявив Віталій Орел.

Раніше відомий блогер Дмитро Святов розповів про можливі операції, які мали омолодити Миколу Тищенка. Насамперед це філери на основі гіалуронової кислоти. Вони створюють ефект "яблучок" на щоках. Наслідки тривалих регулярних ін’єкцій призвели до гіперболізації.

Микола Тищенко уколи краси

Також можливо, що у нардепа була проведена блефаропластика, оскільки змінився розріз очей та їх вираз. Сам одіозний нардеп не робив офіційних заяв про корекцію свого обличчя та пластичні операції.