Переніс небезпечну хворобу та поїхав: де зараз легендарний ведучий прогнозу погоди Микола Луценко та що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
598
Микола Луценко – де зараз телесиноптик і чим займається Новина оновлена 16 серпня 2024, 18:49
Микола Луценко – де зараз телесиноптик і чим займається. Фото Колаж "Телеграфа"

На його програмі виросло не одне покоління

Багато відомих особистостей України давно зникли з медійного простору, серед них і Микола Луценко, який розпочав кар’єру на телебаченні в 90-х роках і буквально відразу став улюбленцем глядачів. На його програмі "Миколина погода" виросло не одне покоління, а фраза "Нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди" знайома, мабуть, кожному українцю.

"Телеграф" з’ясував, де зараз мешкає головний телесиноптик країни й чим займається. Також ми дізналися, де Микола Луценко був під час початку повномасштабної війни.

Де зараз телеведучий Микола Луценко, як виглядає і чим займається

Легендарний ведучий програми "Миколина погода", яка вийшла в ефір 1996 року на ICTV, вже перебуває на пенсії. Але попри те, що Миколі виповнилося 74 роки, він залучений у різних проєктах. За робочими моментами він їздить до Києва, займається дубляжем і нещодавно знявся у благодійній рекламі.

Микола Луценко
Микола Луценко на початку телекар’єри, Фото ICTV

Відомо, що у 2017 році йому довелося пережити складний період у житті. Микола переніс інсульт, і йому в результаті навіть відібрало мову. Про це він не любить згадувати, але в одному з інтерв’ю наголосив, що прокинувся серед ночі від різкого погіршення самопочуття. Пощастило, що він удома був не сам і йому відразу викликали "швидку" допомогу.

Микола Луценко
Микола Луценко працював на каналі ICTV, Фото ICTV

Після відновлення Луценко вирішив змінити місце проживання, він переїхав зі столиці до Чернігова і каже, що не шкодує про це, оскільки Київ забирав у нього багато енергії. Життям у Чернігові телесиноптик дуже задоволений, особливо тим, що можна вихати на дачу та далеко від міської метушні насолодитися чистим повітрям. За його словами, грошей на життя йому цілком вистачає, він старанно працював, тож заробив собі на непогану пенсію.

Микола Луценко
Микола Луценко переїхав із Києва до Чернігова, Фото ICTV

Що Микола Луценко говорить про війну

Телеведучий зазначив, що на початку повномасштабної війни він перебував у Чернігівській області, звідки родом. Спочатку, як і багато хто, не розумів всю серйозність ситуації, але потім почали літати ворожі снаряди й знаходитися в регіоні було небезпечно. Коли неподалік будинку Миколи був "приліт", він вирішив виїжджати.

За словами Луценка, їх дуже тепло прийняла тероборона у Таращі (Київська область), їх там нагодували та дали нічліг. А коли окупантів прогнали із Чернігова, Микола повернувся до себе додому. Він підтримує українських військовослужбовців, які нині стоять на захисті нашої країни. Нещодавно він безплатно знявся у благодійній рекламі, за допомогою якої збиратимуть гроші на БПЛА для української армії.

Микола Луценко
Микола Луценко зараз на пенсії та живе в Україні

"Телеграф" писав раніше, що Сергій Притула розповів, чому наразі не хоче повертатися на сцену. Волонтер зазначив, що війна кардинально все змінила.