Батьки у Києві, вона у Москві: чим займається і що говорить про війну зірка серіалу "Будиночок на щастя" Галина Безрук (фото)

Читать на русском
Автор
788
Галина Безрук – чим займається акторка-зрадниця Новина оновлена 16 серпня 2024, 19:38
Галина Безрук – чим займається акторка-зрадниця. Фото Колаж "Телеграфа"

Акторка вийшла заміж за росіянина та народила йому доньку

Зірка серіалу "Будиночок на щастя" Галина Безрук, як і багато інших українських артистів, вирішила залишитися в Москві, попри те, що Росія розпочала проти нашої країни жорстоку війну. Акторка вважає за краще уникати цієї теми й продовжує заробляти рублі.

"Телеграф" з’ясував, чим зараз займається Галина Безрук та як виглядає. Ми також дізналися, що щодо її позиції думають батьки, які залишилися в Україні.

Як живе українська акторка Галина Безрук, яка втекла до Росії

36-річна акторка народилася у Краматорську (Донецька область) та розпочала свою, як музичну, так і акторську кар’єру в Україні. Її можна побачити в таких серіалах як "Останній москаль", "Слуга народу" та "Будиночок на щастя", який дуже полюбився українцям. У цьому серіалі Галина зіграла Машу.

Галина Безрук
Галина Безрук на зйомках серіалу "Будиночок на щастя" в Україні

У 2014 роцы Галина почала їздити на проби до Москви, забувши про те, що Росія обстрілює її рідне місто. У 2015 році вона переїхала туди й через рік вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва.

Галина Безрук
Галина Безрук переїхала до Росії

З чоловіком вона виховує дочку Василісу. У 2021 році пара розлучилася, але 2022-го знову возз’єдналася.

Галина Безрук із сім’єю
Галина Безрук із чоловіком Артемем та дочкою Василісою
Галина Безрук
Галина Безрук із дочкою

Що Галина Безрук говорить про війну

Коли в лютому 2022 року Росія напала на Україну, акторка зайняла мовчазну позицію, на її сторінці в Instagram не було жодної публікації, яка засуджує агресію. Але у березні минулого року зірка "Будиночка на щастя" вирішила висловитися про війну російському пропагандистському виданню.

Галина Безрук
Галина Безрук насолоджується життям у Москві

Галина заявила, що її батьки живуть у Києві й нібито приймають її позицію, яка полягає в тому, що вона "маленька людина", яка не має можливості вирішити конфлікт двох країн. Війну актриса назвала "цькуванням близьких людей". При цьому вона зізналася, що її українські колеги повністю припинили спілкування з нею.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз і чим займаються сестри Опанасюк із дуету ANNA MARIA. Поховали матір-колаборантку та "перевзулися".