Втік з дружиною до Іспанії? Де зараз скандальний "психотерапевт" Спартак Субота і що про нього відомо

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 серпня 2024, 13:25

Блогер зник з радарів

Скандальний "психотерапевт" та ексведучий "Подкаст терапії" Спартак Суббота, який нещодавно зізнався, чи оновив дані в ТЦК, несподівано зник з медіапростору. Одіозний блогер одружився кілька місяців тому і, за чутками, втік із обраницею за кордон.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де ж зараз скандальний блогер та ексколега Жені Яновича.

Чим зараз займається Спартак Суббота

Скандальний "психотерапевт" продовжує вести свій блог в Інстаграм і має аудиторію у 134 тисячі підписників. У соцмережах Спартак Суббота дає поради із психології та оглядає книжки з цієї теми. За словами блогера в інтерв’ю Славі Дьоміну, він зараз проходить докторантуру.

Фото: скріншот Instagram /instagram.com/spartaksubbota/
Фото: скріншот Instagram /instagram.com/spartaksubbota/

Де зараз Спартак Суббота

У своїх публікаціях в Інстаграм блогер не зазначає свою геолокацію. Також Спартак Суббота не розповідає підписникам про місце свого перебування. Однак за словами блогера-пліткаря Богдана Беспалова, скандальний психотерапевт покинув Україну і виїхав до Іспанії разом з дружиною. За чутками, Спартак Суббота перетнув кордон, давши хабар прикордонникам.

Нагадаємо, що Спартак Суббота стверджував, що він працював в СБУ, хоча насправді це не Служба Безпеки України, а приватна компанія ТОВ "Спілка безпеки України". Також блогер стверджував, що він член-кореспондент Української академії наук — громадської організації. Однак цю назву можна сплутати з Національною академією наук України.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Спартак Суббота поділився подробицями дружби з Женею Яновичем. Також блогер розповів, чому не намагався примиритися з ексколегою.