"Я досі не можу звикнути": Могилевська показала архівне відео з Кузьмою

Читать на русском
Автор
634
Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін були найкращими друзями Новина оновлена 17 серпня 2024, 16:04
Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін були найкращими друзями. Фото Колаж Телеграфу

Співачка привітала друга з днем народження

Популярна українська співачка, фото чоловіка якої "злили" в мережу, показала архівне відео зі своїм другом Андрієм Кузьменком, який трагічно загинув в автокатастрофі 2015 року. В цей день, 17 серпня, Кузьма Скрябін міг би святкувати свій 56-й день народження.

Миле відео співачка виклала на своїй сторінці в Instagram. Таким чином Наталія Могилевська привітала свого друга з Днем народження.

"Пройшло стільки років, а я досі не вірю і не можу звикнути… З Днем народження, мій любий друже!" — написала в дописі співачка. На відео веселі Наталія Могилевська та Андрій Кузьменко, ймовірно, за лаштунками проєкту "Шанс", вдихають гелій з надувних кульок і співають їхніх пісень. Зокрема — "Полюби меня такой" і "Ти мені не даєш". На відеоролику можна помітити, що зіркові друзі щасливі та усміхнені.

Підписники в коментарях також шкодують про втрату легендарного співака й музиканта і згадують його творчість. Шанувальники також діляться, що їм також не вистачає Скрябіна.

  • "Неперевершений Кузьма,як не вистачає його всім нам. Вічна пам'ять. Назавжди в серці".
  • "СПРАВЖНІЙ!!! Таких одиниці на жаль… Вічна пам’ять".
  • "Легенда. Світла памʼять Кузьмі. Дякую за незабутній слід в моєму житті".
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року, повертаючись із Кривого Рогу, де його гурт давав концерт. Його автівка зіштовхнулася з молоковозом. Скрябін загинув через пів години від отриманих травм.

Раніше "Телеграф" ділився цікавими фактами з життя Кузьми Скрябіна. Ця знакова постать для українців народилася в місті Самбір, що на Львівщині. Його життя було яскравим, сповненим пригод і творчих досягнень.