Потрапив у "блогерський котел": ведучий "Хто зверху?" став героєм скандалу (відео)

Читать на русском
Автор
1080
Богдан Буше Новина оновлена 17 серпня 2024, 19:21
Богдан Буше

Відео вже було видалено, але мережа все пам’ятає

Популярний блогер та шоумен Богдан Шелудяк (Богдан Буше), який найбільш відомий як ведучий шоу "Хто зверху", потрапив у скандал із новою "соціальною рекламою". Після того як ситуація набула розголосу, блогер поспішив видалити ролик.

Відео було випущено студією GOVOR, проте зараз його там подивитися вже не можна. Студія випускає багато скетчів на різні теми та багато уваги приділяє темі взаємодії цивільних та військових.

У новому ролику автори спробували порушити тему важливості відпочинку та складності роботи блогерів. За сюжетом до компанії підходить сторонній чоловік і починає їх дорікати питанням про те, від чого вони так втомилися. За блогерів у відео вступається "військовий", який каже, що вони багато працюють задля досягнення спільної мети — перемоги.

Відео викликало вкрай неоднозначну реакцію, а у коментарях з’явилися справжні військові, які запропонували авторам матеріалу помінятися місцями.

Після цього Буше вирішив видалити відео та визнав, що воно вийшло, м’яко кажучи, спірним.

Як відомо, Буше знімався у кількох серіалах та фільмах українського виробництва, але найбільше відомий як ведучий шоу "Хто зверху?". У своїх соцмережах він позиціонує себе як актор, блогер та криптоінвестор, а також допомагає військовим із технікою.

Як повідомлялося раніше, відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко запропонував мешканцям столиці замінити пісню "Як тобі не любити, Київ мій!" яка грає на вокзалах.