"Мамкин інтриган": у "втечі" Волошина з України знайшли цікаву деталь

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 серпня 2024, 11:16

У мережі бурхливо обговорюють можливу втечу блогера до Іспанії

Днями в медіа пройшла хвиля повідомлень про втечу блогера Олександра Волошина, який раніше потрапив до бази "Миротворця". Повідомлялося, що інфлюенсер та колишній чоловік співачки Анни Трінчер відлетів до Іспанії.

Крім того, користувачі помітили, що Волошин спішно видалив усі пости та записи у своїх акаунтах у Instagram та TikTok. А на його ютуб-каналі, де виходило шоу подкастів "Формула Волошина", видалено всі відео.

У мережі також поширилися фотографії Волошина, якого нібито сфотографували в аеропорту в Іспанії. Новина про можливу втечу Волошина, яка після атаки на Охматдит вимагав зупинити війну і розпочати переговори з Росією, викликала бурхливе обговорення в соцмережах. Користувачі були обурені, що нібито блогеру вдалося втекти.

Однак, можливо, галас навколо Олександра Волошина не випадковий, а ретельно запланований. Таку версію озвучила у своєму телеграм-каналі авторка каналу "Культурна Прачечна". За її словами, найімовірніше блогер сам заплатив за поширення таких новин, а потрібно йому це, щоб підігріти інтерес аудиторії до нового відео, анонс якого з’явився у мережі.

"Це ми вже проходили з історією про подарований айфон у 2021 році, схема один в один. Тепер анонсував відос на ютуб з провокаційною обкладинкою, де розкриється страшна правда — зрадник він чи ні. Ох, і мамкин інтриган", — йдеться у повідомленні телеграм-каналу.

Зазначимо, що йдеться про обкладинку-анонс відео, на зображенні якої можна побачити фото ведучої Наталії Мосейчук, президента України Володимира Зеленського, самого Волошина та радника ОП Михайла Подоляка. "Хто зрадник?", — так називається це відео.

Раніше "Телеграф" розповідав, відомий український блогер Волошин емоційно відреагував на потрапляння до бази "Миротворець". Його порівняли із сепаратистами.