Разом уже два роки? 14-річна донька Брежнєвої розбурхала мережу кадрами з дорослим бойфрендом

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 серпня 2024, 14:35

Дівчинка виглядає старшою за свої роки, проте їй лише 14 років

Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка до повномасштабної війни в Україні була одружена з Костянтином Меладзе, має двох дочок Соню і Сару. Молодша з них — Сара Кіперман — у свої 14 років уже активно вибудовує особисте життя. Днями дівчина опублікувала у своєму телеграм-каналі фото із бойфрендом. І як виявилось, вони разом уже близько двох років.

Відомо, що Сара Кіперман, яку Брежнєва народила у шлюбі з мільйонером Михайлом Кіперманом, живе та навчається у Женеві. Також дівчина часто буває і в Італії, де мешкає її бойфренд.

ЗМІ з’ясували, що хлопця звуть Андрій Бенедиктов, хоча у соцмережах він підписується прізвищем Андерсон. Зараз йому 21 рік, і він на 7 років старший за свою неповнолітню кохану. З’ясувалося, що хлопець із сестрою та батьком – російським бізнесменом Павлом Бенедиктовим – живуть в Італії. Він у Росії професійно займався латиноамериканськими танцями, проте виїхав за кордон здобувати освіту. Спочатку Андрій Бенедиктов навчався у Женеві, а потім поїхав до Риги, де закінчив університет імені Паула Страдиня. 2020 року хлопець заснував IT-компанію Intersson.

З соцмереж Соні Кіперман можна припустити, що вона зустрічається з Андрієм з 12-річного віку. Так, він був на фотографіях з дня народження дівчинки, коли їй виповнилося 13 років. Пізніше Соня викладала спільне фото, яке підписала: "Один рік із моєю другою половинкою". Віра Брежнєва тим часом не коментує особисте життя своєї неповнолітньої доньки Соні Кіперман.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядають і де мешкають дочки Віри Брежнєвої. Дівчата ростуть справжніми красунями.