"Вистоїмо, відбудуємо і не віддамо": Сумська, Павлік та інші зірки щиро привітали українців з Днем Незалежності (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 серпня 2024, 09:29

Зірки шоубізнесу зворушливо привітали Україну зі святом 24 серпня

В останні роки День Незалежності набув для кожного українця значно глибшого і навіть сакрального значення, адже свято з 2022 року припадає на період повномасштабної війни Росії проти України. Багато людей змушені відзначати 33-тю річницю проголошення незалежності своєї країни на передовій або закордоном, куди їм довелося евакуюватися через обстріли та бомбардування.

У соціальних мережах зірки українського шоубізнесу звернулися 24 серпня до українців та привітали всіх з Днем Незалежності, побажавши перемоги у війні з агресором і мирного неба над головою.

Одними з перших патріотичні та надихаючи пости опублікували актриса Ольга Сумська, співачка Світлана Тарабарова, виконавець Віктор Павлік, шеф- кухар Ектор Хіменес-Браво та інші відомі українці.

Ольга Сумська

"З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, РІДНА УКРАЇНА! Віримо, діємо, єднаємося, переможемо!", — написала Народна артистка України, прикріпивши спільні фото зі своїм чоловіком, українським актором Віталієм Борисюком.

Ектор Хіменес-Браво

Кулінар та суддя "МастерШефу" нагадав, що "ми перемогли, ще 24 лютого, коли обʼєднались, коли показали всьому світу силу Українців".

Також шеф-кухар виклав відео, в якому показав справжню незалежність в очах українських захисників. "Слава Україні та героям, які виборюють її щодня, щохвилини. І вічна слава тим, які віддали своє життя за неї", — написав Ектор.

Віктор Павлік

58-річний співак разом з дружиною, концертним директором та блогеркою Катериною Павлік, на честь свята 24 серпня виконав пісню "Світку мій високий". Подружжя заспівало у білих вишитих сорочках: на колінах Катерини сидить син Михасик, а Народний артист України грає на гітарі.

Світлана Тарабарова

"Незалежність. Зараз платимо занадто високу ціну на всіх фронтах. Наші діти ростуть із сигналами повітряної тривоги, знають що таке евакуація і де знаходиться укриття. Але ми вистоїмо, виростимо дітей, відбудуємо країну і вже точно не віддамо такою ціною здобуту незалежність. З днем незалежності Україно!", — написала виконавиця у соцмережі, виклавши зворушливе відео зі своїми маленькими дітьми.

Наталія Могилевська

49-річна зірка також привітала З Днем Незалежності України та виклала архівне відео зі своїм виступом на концерті до свята у 2021 році. Тоді співачка виконала свій хіт "Відправила меседж" в інсталяції гербового сокола України.

Крім привітань зірок, звернулися до українців топ-командувачі ЗСУ. А щоб привітати своїх рідних зі святом 24 серпня, "Телеграф" підготував для вас красиві листівки та картинки до Дня Незалежності 2024.