Без пишної церемонії та камер: як у Франції пройшли похорони легендарного актора Алена Делона

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 серпня 2024, 22:16

На похорон запросили лише близько 40 осіб

У суботу, 24 серпня, у Франції в комуні Душі відбулися похорони відомого кіноактора Алена Делона, який помер на 89-му році життя. Церемонія прощання зі знаменитістю пройшла за зачиненими дверима та була скромною.

Деталями похорону поділився телеканал BFMTV. Відомо, що кіноактор просив близьких, щоб прощання з ним було спокійним і не перетворювалося на масштабну подію.

Алена Делона поховали у Франції

На похороні були присутні троє дітей знаменитості та близько 40 гостей, у тому числі два політики: голова ради регіону Іль-де-Франс Валері Пекресс та міністр культури Рашида Даті. Також попрощатися із Делоном прийшли французькі артисти, зокрема Поль Бельмондо.

Біля маєтку в Душі зібрався і натовп шанувальників творчості кіноактора. Вони вшанували його пам’ять хвилиною мовчання, а потім заспівали пісню "Paroles, Paroles", яку Делон виконав разом із Далідою.

Відомо, що родичі виконали його останнє прохання, тож жодних пишних церемоній не було, як і камер. Все відбувалося конфіденційно. Поховали актора поруч із його 35 собаками у каплиці, яку він побудував самостійно близько 20 років тому. Вона знаходиться поруч із його маєтком Ла Брюлері, який він дуже любив.

Алан Делон завдяки своєму таланту і харизмі домігся запаморочливого успіху і був одним з найпопулярніших акторів Франції. Широку популярність йому принесли фільми "Рокко та його брати" (1960), "Леопард" (1963) та "Чорний тюльпан".

Раніше "Телеграф" розповідав про романи Алена Делона. Численні стосунки з жінками Алена Делона стали легендарними й часто обговорювалися не менше за його фільми.