З лисиною і відстовбурченими вухами: як виглядав Павло Дуров до та після пластичних операцій (фото)

Читать на русском
Автор
6336
Павло Дуров змінився до невпізнання Новина оновлена 25 серпня 2024, 14:53
Павло Дуров змінився до невпізнання. Фото pinterest.com

Раніше у росіянина було лише "три волосинки", а зараз — розкішна шевелюра

Поки засновника та керівника популярного в Україні месенджера Telegram 39-річного Павла Дурова тримають у Франції, де йому інкримінують низку злочинів, "Телеграф" вирішив нагадати читачам, як виглядав відомий росіянин до того, як став багатим і перетворився на секс-символа.

Нерідко Дуров викладає на своїй сторінці в Інстаграм фото, на яких він виглядає дуже ефектно і спокусливо. Так, програміст любить хвалитися своїм накачаним тілом і напрочуд розкішною шевелюрою, а також досить моложавим обличчям: без зморшок і синців під очима.

Якщо багато змін у зовнішності можна домогтися кропіткою роботою у фітнес-залі та здоровим харчуванням, то врятувати поріділе волосся і прибрати відстовбурчені вуха не так і просто. Адже саме так виглядав майбутній доларовий мільярдер раніше.

У віці 16-18 років Дуров був щупленьким хлопцем. Він також мав суттєві проблеми із зором, тому часто носив окуляри, які тільки ще більше надавали Павлові вигляду "ботаніка". Під час навчання в університеті він повністю відмовляється від окулярів на користь контактних лінз.

павло дуров у молодості
павло дуров без волосся
Фото: pinterest.com

Під час успішного запуску російської соціальної мережі "ВКонтакте" і з появою грошей Дуров починає носити більш модний одяг і щось робити зі своїм волоссям. Першими змінами стали пересадка та фарбування волосся, брів і вій у темніший колір.

павло дуров у юності
Фото: pinterest.com

Подібну процедуру Павлу довелося повторити неодноразово, адже зараз у нього просто шикарна шевелюра.

павло дуров у молодості
Фото: pinterest.com

Подейкували, що росіянин хотів стати дуже схожим на свого улюбленого голлівудського актора Кіану Рівза. І, скажімо, це йому вдалося.

павло дуров

Крім цього, чоловік явно зробив отопластику, тобто пластичну операцію з виправлення вушних раковин.

кіану рівз павло дуров
павло дуров прес
Фото: instagram.com/durov
павло дуров фігура
Фото: instagram.com/durov
павло дуров накачаний
Фото: instagram.com/durov

Додамо, що чоловік народився у Ленінграді (Санкт-Петербург) у 1984 році. Раніше "Телеграф" писав, як виглядав Павло Дуров у дитинстві.