Схожі, як краплі води: дружина Усика зачарувала сімейними кадрами з дітьми та чоловіком

Читать на русском
Автор
848
Олександр та Катерина Усик разом уже 15 років, ще зі шкільної лави Новина оновлена 27 серпня 2024, 09:53
Олександр та Катерина Усик разом уже 15 років, ще зі шкільної лави. Фото Колаж "Телеграф"

Катерина Усик поділилася милими фото з дітьми та чоловіком

Олександр Усик та його дружина Катерина разом уже 15 років, вони знайомі зі школи, а одружилися у 2009 році. Пара виховує чотирьох дітей – синів Кирила та Михайла і дочок Єлизавету та Марію. Нещодавно дружина Усика блиснула пишними грудьми на відпочинку, а тепер поділилася в мережі кадрами сімейної ідилії.

У своїх Instagram-сторіс Катерина Усик опублікувала фото чоловіка Олександра і дітей. Так, на одному з фото Катя ніжно обіймає сина, мабуть, на його тренуванні, адже хлопчик стоїть у спеціальній спортивній формі. На другому фото вже Олександр Усик ніжно обіймає синів.

Усіки діти

Також Катерина показала кумедне відео, на якому її чоловік підтягується на турніку під наглядом доньки. А ще показала себе з дітьми в машині, мабуть, вже після тренування.

Треба сказати, що всі діти, і сини, і доньки схожі на Олександра Усика, як краплі води. А судячи з фото, у родині боксера панує справжня ідилія, порозуміння та любов.

дружина Усика

Зазначимо, що четверта дитина – наймолодша донька Усиків – народилася у січні 2024 року, дівчинку назвали Марією. Вона народилася в одному з київських пологових будинків. Тоді як старші діти більше часу проводять за кордоном із бабусею.

Раніше "Телеграф" розповідав історію родини українського чемпіона Олександра Усика. Боксер згадує про батька щоразу після великої перемоги.