Рекордний гонорар: Жадан зізнався, скільки отримав за рекламу McDonald’s і куди витратить гроші

Читать на русском
Автор
Сергій Жадан висловився про гонорар за вірш на замовлення Новина оновлена 27 серпня 2024, 15:12
Сергій Жадан висловився про гонорар за вірш на замовлення. Фото Телеграф, Getty Images

Письменник зізнався, що це найбільший гонорар у його житті

Яскравий представник української літератури, письменник, поет та доброволець Нацгвардії Сергій Жадан нещодавно знявся у рекламі мережі закладів харчування McDonald’s. Українці дуже позитивно сприйняли цей зворушливий ролик. Як виявилося, поет написав вірш спеціально для цього рекламного відео та знявся у ньому за гонорар у 1 мільйон гривень.

У своєму Facebook Сергій Жадан розповів про досвід зйомок у рекламі, а також про те, що одразу сказав рекламодавцям, що гонорар направить на благодійність. Також письменник зазначив, що це найбільший гонорар у його кар’єрі.

"Приємно бачити, що багатьом відео сподобалося. Оскільки це справді трохи більше, ніж про рекламу. А ще, коли домовлялися, одразу попередив, що кошти передам на щось благодійно-волонтерське, оскільки для мене це не комерційний проект, а допомагати зараз є кому", — зазначив Сергій Жадан.

У коментарях до відео українці схвально відгукуються про рекламу та участь у ній Сергія Жадана. Багато хто був зворушений роликом і захоплюються майстерністю поета у написанні вірша для цього відео.

Жадан реклама Макдональдса

Раніше "Телеграф" розповідав, що письменник Сергій Жадан вступив до Нацгвардії. "Служу українському народу", — заявив він.