Путініст Дюжев приміряв роль Байдена у новому російському серіалі та став посміховиськом (фото)

Читати російською
Автор

Цю новину висміяли навіть росіяни

Росіяни знову намагаються висміяти Захід демонструють свій "вдалий" протест США. На пропагандистському телеканалі анонсували серіал, головний герой якого президент США Джо Байден. Його зіграє прихильник Путіна та кривавої війни в Україні Дмитро Дюжев.

Серіал матиме назву "Гудбай". За сюжетом, Джо Байден прибуває до РФ, щоб "зрозуміти русскую душу" і "зрозуміти, чому західні санкції не працюють", як пишуть росмедіа.

Однак, прибувши до Росії, він губить свої документи і вимушений залишитися у товаристві "настоящего патриота", який надав житло президенту США. За "дивним" збігом обставин, в цей час агенти ЦРУ в пошуках Джо Байдена. Пізніше вони знаходять "дуже схожого" на нього чоловіка — російського пенсіонера, і відправляють його в США.

Фото: російський телеканал
Фото: російський телеканал

Це стало справжнім посміховиськом в мережі. В коментарях навіть росіяни висміюють цей "чудовий" протест проти США. До критики доєдналися й українці.

Facebook
Facebook
Facebook

Цікаво, що режисером цього "шедевру" став Євген Невський — режисер серіалу "Інтерни", де знявся путініст та українофоб Іван Охлобистін, який неодноразово казав, що "України не повинно існувати".

Дмитро Дюжев неодноразово приїздив незаконно до Криму, за що внесений в базу "Миротворець". У січні 2023 він перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. В лютому 2023 він також під санкціями Канади.

Раніше "Телеграф" розповідав, що путініст Григорій Лепс різко відповів на питання про весілля з його 18-річною коханкою. Співак пригрозив російській журналістці її похороном.