Притула зворушив весільним фото з дружиною та розповів, яку обіцянку вона дала йому, коли закінчиться війна

Читать на русском
Автор
1224
Сергій Притула розповів, яку обіцянку дала йому дружина Катя Новина оновлена 28 серпня 2024, 20:38
Сергій Притула розповів, яку обіцянку дала йому дружина Катя. Фото Колаж "Телеграф"

Волонтер зворушив до сліз словами про свою дружину та дітей у річницю весілля

Український волонтер, громадський діяч, а в минулому шоумен і телеведучий Сергій Притула, який нещодавно пояснив, чому він не на фронті, зворушив українців до сліз. Справа в тому, що засновник Благодійного фонду Сергія Притули відзначає 9-ту річницю весілля з дружиною. З цього приводу він показав своє весільне фото та написав теплі слова про свою родину.

На сторінці в Instagram Сергій Притула опублікував два фото — із дружиною Катею у день весілля 9 років тому, та фото з долонями всіх членів їх родини. У підписі до публікації Притула ніжно звернувся до дружини, яка за ці 9 років народила йому двох доньок – Соломію та Стефанію. Також у сім’ї підростає син Притули від першого шлюбу Дмитро, якому вже 16 років.

Притула діти

"Кажуть, що час впливає на стосунки. І то правда: обійми стали міцнішими, поцілунки солодші, розмови триваліші. Особливо після довгих розлук. 9 років — це гарний період часу, щоб на нього озирнутися і подякувати один одному за прожите не дарма спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам Оборони за захист. Вірю, що після Перемоги ти дотримаєшся обіцянки і вийдеш за мене ще раз", — написав Сергій Притула.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Сергій Притула зізнався, чому не хоче зараз повертатися на сцену. Артист зазначив, що йому зараз важко абстрагуватись.