Мовчить про війну і розважається на лакшері-курортах: що відомо про колишню невістку Ющенка Лізу Єфросініну (фото)

Читать на русском
Автор
604
Ліза Ющенко вважає за краще мовчати про війну, маючи чоловіка-росіянина Новина оновлена 30 серпня 2024, 12:59
Ліза Ющенко вважає за краще мовчати про війну, маючи чоловіка-росіянина. Фото Телеграф, Getty Images

Наразі жінці 38 років і вона не підтримує зв’язок із відомою сестрою

Ліза Ющенко – колишня дружина старшого сина екс-президента України Віктора Ющенка Андрія. Також вона є молодшою сестрою української телеведучої Маші Єфросиніної. Після розлучення з Андрієм Ющенком Ліза поїхала з України, забравши з собою дочку Варвару.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Лізу Ющенко, яка, як виявилося, мовчить про війну та регулярно буває у Москві.

Ліза Ющенко – шлюб із президентським сином

Уродженка Криму та сестра вже на той момент популярної телеведучої Маші Єфросініної Ліза Єфросиніна стала дружиною старшого сина Віктора Ющенка Андрія у 2009 році. У цьому шлюбі майже відразу народилася дочка, яку назвали Варварою.

Однак шлюб Лізи та Андрія Ющенка тривав недовго — вже 2012 року пара розлучилася, а їхня дочка Варвара залишилася з матір’ю. Тоді син Ющенко пояснював, що вони з Лізою просто не зійшлися характерами.

Андрій Ющенко та Ліза Єфросиніна
Андрій Ющенко та Ліза Єфросиніна. Фото: Getty Images

Ліза Ющенко — що про неї відомо зараз

Як виявилося, Ліза Ющенко не дуже переживає через повномасштабну війну в Україні. У 2014 році Ліза вийшла заміж вдруге. Її чоловіком став російський бізнесмен Сергій, від якого вона народила сина. Разом із ним вона переїхала жити до Москви. А тепер вважає за краще мовчати про вторгнення Росії в Україну.

Ліза Ющенко
Ліза Ющенко діти

Дівчина активно веде свій блог у Instagram, де публікує фото з розкішних курортів у різних країнах світу. Так, Ліза Ющенко любить відпочивати у Дубаї, Монако, Італії на Мальдівах та в інших країнах. Часто вона мандрує не одна, а з дітьми — старшою дочкою Варварою від Андрія Ющенка та молодшим сином від російського бізнесмена.

У нещодавніх інтерв’ю Маша Єфросиніна, яка залишається в Україні та виявила сильну проукраїнську позицію, розповіла, що практично не спілкується із молодшою сестрою Лізою після початку війни. При цьому, відповідаючи на коментарі хейтерів у соцмережах, телезірка заявляє, що не може відповідати за дії та позицію своєї сестри, оскільки вона доросла самостійна людина і живе своє життя.

Маша Єфросиніна, сестра Ліза

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає дружина Володимира Гройсмана та що про неї відомо. Старша за чоловіка на 5 років і вже була одружена.