"Господи, дай сил…": Нікітюк, Дантес, Єфросиніна та інші зірки висловилися після трагічної атаки на Харків (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 вересня 2024, 10:08

Українські зірки відреагували на черговий акт тероризму Росії

Удень 1 та в ніч на 2 вересня Росія вкотре жорстоко атакувала Харків. Було атаковано й інші українські міста, серед яких Київ. У мережі поширюються страшні кадри наслідків російських ударів по цивільній інфраструктурі міст. Знаменитості не залишилися осторонь і висловилися про нічну атаку у своїх соцмережах.

Зірки звернулися до українців, і до харків’ян зокрема зі словами підтримки. Також вони висловили свою ненависть до російських окупантів, які продовжують тероризувати Україну.

Кадри зі зруйнованим Харківським палацом спорту опублікував Святослав Вакарчук. Він написав, що це місце особливе для гурту "Океан Ельзи", вони не раз там виступали.

"Світ не має права просто спостерігати за звірствами Росії. Нам потрібна дієва допомога. Зараз!" — написав Вакарчук.

Відреагував на атаку і Володимир Дантес, який родом із Харкова. Він зазначив, що подібні атаки на Харків та інші українські міста вже стали нормою нашого життя. Однак закликав не бути "лицемірними егоїстами" і підтримувати один одного, адже ми одна країна.

Свої співчуття харків’янам висловила також Надя Дорофєєва, яка збирала тисячі людей у Палаці спорту на концертах "Время и Стекло".

"Харків. Палац спорту. 1 вересня 2024 року. Це могло б виглядати, як дата концерту, але це дата чергової трагедії в нашій країні. У мене не вистачить слів, щоб висловити свої співчуття та свою підтримку. Харків, люблю та обіймаю вас міцно", — Написала Дорофєєва.

Свої співчуття харків’янам висловила у мережі й телеведуча Леся Нікітюк. "Харків. Дорогі жителі міста, тримайтеся. Мої співчуття всім постраждалим. Господи, дай сили…", — написала Леся.

Свої емоції висловили також інші знаменитості, серед яких Даша Астаф’єва, Катерина Кухар, Ектор Хіменес-Браво, Ірина Горова, Маша Єфросиніна.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Астаф’єва, Дорофєєва та інші зірки показали, які були, коли йшли до першого класу. Добірка архівних фото.