Дружина Кошового з "Квартал 95" зворушила сімейним фото: подорослішалих доньок коміка просто не впізнати

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 вересня 2024, 09:52

Дівчатка помітно підросли і змінилися останнім часом

У родині відомого коміка та актора "Квартал 95" Євгена Кошового, якого нещодавно тонко потролили на касі пошти, підростає дві доньки — Варвара та Серафима. До Дня знань дружина артиста Ксенія поділилася в мережі чарівним сімейним кадром із доньками та чоловіком.

На новій фотографії в Instagram-сторіс Ксенія Кошова показала сімейну ідилію — вони з чоловіком-коміком привели Варвару та Серафиму до школи з величезними букетами квітів. Примітно, що практично всі вбралися в чорні образи, лише молодша Серафима позує на фото у джинсах та світлій блузці.

Старша донька Варя Кошова, якій вже 16 років, помітно подорослішала останнім часом. Дівчинка вже активно експериментує із зовнішністю, час від часу викладаючи фотографії у соцмережі у різних екстравагантних образах. Молодша Серафима теж підросла, їй незабаром виповниться 10 років.

Схоже, зіркові батьки вирішили не вивозити дітей за кордон під час війни, вони всі разом живуть у Києві, а діти ходять до своїх шкіл. І сімейне фото до Дня знань є тому підтвердженням.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зірки повели дітей на перший дзвінок. У Тимура Мірошниченка дві першокласниці, а діти Монатіка та Решетника навчаються в одній школі.