Таємницю розкрито: чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл не вдягнули на весілля тіару принцеси Діани

Читать на русском
Автор
1217
Кейт Міддлтон, принцеса Діана і Меган Маркл
Кейт Міддлтон, принцеса Діана і Меган Маркл. Фото колаж Телеграфу, Getty Images

Дружина принца Сассекського вдягала тіару лише один раз

Тіара Спенсер, яка була на голові у принцеси Діани на весіллі з принцом Чарльзом, — це одна із найвідоміших коштовних прикрас у світі. Цей аксесуар є спадщиною родини першої дружини короля Чарльза III. Відомо, що Меган Маркл заборонив вдягнути тіару матері принц Вільям на весілля з принцом Гаррі. А от чому Кейт Міддлтон дебютувала в іншій прикрасі, лишається загадкою.

У день свого весілля з принцом Вільямом у 2011 році, Кейт Міддлтон вдягнула тіару Cartier Halo, яку позичила у королеви Єлизавети II. А коли Меган Маркл виходила заміж за принца Гаррі в 2018 році, на її голові була тіара Queen Mary Diamond Bandeau, яка належала Марії Текській, бабусі Єлизавети II. Про це повідомляє people.

Принцеса Діана і принц Чарльз
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон і принц Вільям
Фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі
Фото: Getty Images

Річ у тім, що тіара Спенсер належить не королівській родині, а саме родині Спенсерів. Хоча принцеса Діана використовувала цю тіару на своєму весіллі, після її смерті прикраса залишилася власністю її родини. Тому. ймовірно, що вона навіть не розглядалася для Кейт Міддлтон.

Відомо, що Меган Маркл носила тіару лише один раз — на власному весіллі. В той час як Кейт Міддлтон носить королівські аксесуари для різних урочистих подій. Наприклад, тіару королеви Марії Її величність вдягала 11 разів.

Вірогідно, що ні принцеса Уельська, ні герцогиня Сассекська не вдягнуть більше тіару Спенсер. Вона залишиться у родині.

Раніше "Телеграф" розповідав, що розкрилося місце, де зустрічалися Кейт Міддлтон і принц Вільям до одруження. Там вони ховалися від папараці.