"Вибір ненавидіти р*шку назавжди": "Терен", Анатоліч, Саніна та інші зірки висловилися про ракетний удар у Полтаві

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 вересня 2024, 17:55

Знаменитості відреагували на черговий обстріл країни-терористки

У вівторок, 3 вересня, зранку у місті Полтава пролунало два вибухи. Ворожі балістичні ракети завдали удару по навчальному закладу та житловій забудові. Внаслідок обстрілів 47 людей загинули, 206 поранені, тривають рятувальні операції. Українські зірки не стали відмовчуватись і вийшли у сторіс після трагічної атаки.

Знаменитості звернулися до українців, побажали їм терпіння і поспівчували сім’ям загиблих. Також знаменитості висловили свою ненависть до країни-агресорки в соцмережах.

Відеозвернення опублікував Анатолій Анатоліч. Шоумен записав розмовну сторіс. "Коли здається, що тебе ніби вже не проймає нічого, коли здається, що ти вже це бачив, і тут, б**ть Полтава, і тут десятки, десятки людей, б**ха муха…", — висловився інтерв’юер.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich /instagram.com/anatoliyanatolich

Відреагував на обстріли і Григорій Решетник. Ведучий висловив свої співчуття. "Щойно побачив новини, від яких холоне серце".

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik /instagram.com/grisha_reshetnik

Звернулася до українців і співачка Ліда Лі. Дівчина закликала розповсюджувати новини про дії росіян. "Світ має знати про російські злочини. Поширюйте інформацію про те, що відбувається в Україні".

Фото: instagram.com/lidalee_official /instagram.com/lidalee_official

Ненависть до Росії висловив і Олександр "Терен" — ветеран війни. Чоловік опублікував кадри понівечених будівель у Полтаві. "Але вибір ненавидіти р*шку назавжди", — висловився Олександр Будько.

instagram.com/tsvit_terenu

Свої емоції показали також MamaRika, Андрій Данилко, Христина Соловій, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тарас Цимбалюк, Jerry Heil, Ольга Сумська та інші зірки.

instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірки висловилися після трагічної атаки на Харків 2 вересня. Знаменитості звернулися до українців.