Дружина Усика, яка народила чотирьох дітей, розбурхала гарячими пляжними фото у бікіні

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 вересня 2024, 08:55

Дівчина має чудову фігуру і не соромиться її демонструвати

Дружина українського боксера-чемпіона Олександра Усика Катерина, яка нещодавно зачарувала сімейними кадрами з дітьми та чоловіком, активно веде свій фотоблог в Instagram та часто ділиться подробицями свого життя з підписниками. Так, цього разу Катя Усик поділилася свіжою збіркою фото з відпочинку.

Дівчина опублікувала в мережі пляжні кадри, на яких показала красиві пляжні краєвиди та себе у стильному бікіні. На деяких знімках дружина Усика позує зі своїми близькими, а на деяких одна. Судячи з фото, Катя відпочиває не в Україні, а десь за кордоном.

Видно, що Катерина має чудову фігуру навіть після народження чотирьох дітей. До речі, молодшу доньку Марію дружина боксера народила у січні цього року і, як видно, швидко повернулася у колишню форму.

Зазначимо, що в сім’ї Олександра Усика підростає четверо дітей — дві дочки та двоє синів. З Катериною Олександр почав зустрічатися ще зі школи, а потім вони побралися. Пара разом уже близько 15 років.

Раніше "Телеграф" розповідав історію родини українського чемпіона Олександра Усика. Боксер згадує про батька щоразу після великої перемоги.