Кинула університет і записала подкаст із Зеленською: де зараз і чим займається 21-річна дочка Олени Кравець Марія (фото)

Читать на русском
Автор
1754
Марії Кравець зараз 21 рік Новина оновлена 04 вересня 2024, 16:43
Марії Кравець зараз 21 рік. Фото Колаж Телеграфу

Дівчина відрахувалася з університету після першого курсу

Відома українська комічна акторка Олена Кравець, яка нещодавно змінила імідж і показалася з довгим волоссям, має трьох дітей: дочку Марію і двійнят Івана і Катерину. Про приватне життя зірка розповідає рідко і мало ділиться його подробицями.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, чим зараз займається старша донька Олени Кравець Марія, яка відрахувалася з університету.

Що відомо про Марію Кравець

Марія Кравець народилася 24 лютого 2003 року. Зараз дівчині 21. Останні два роки вона святкувала свій день народження, адже дата збігається з датою початку повномасштабного вторгнення. В цей день дівчина навіть оголосила збір на потреби ЗСУ.

Марія Кравець
Фото: instagram.com/maarriill

Понад 11 років дівчина займається танцями у стилі фрістайл. Марія навіть навчалася у престижній школі танців і брала участь у різних конкурсах в Україні та за кордоном.

У 2020 році Марія Кравець вступила до університету імені Тараса Шевченка у Києві. Дівчина обрала "Реклама та зв'язки з громадськістю". Однак вона покинула навчання після першого курсу. Цілий рік дівчина навчилася онлайн через пандемію.

Марія Кравець
Фото: instagram.com/maarriill

"Я зрозуміла, що це було імпульсивне рішення, коли я туди йшла. Мене все дратувало. Впала мотивація вчитися взагалі. Це просто не моє. Я пішла в пошуки. Щоб зрозуміти, чи точно піар моє, я взяла курс в піар-агентстві, але трохи постажувалася і зрозуміла, що не хочу так працювати", — зізналася Марія в подкасті "Вдома поговоримо".

Марія Кравець також зазначила, що після того, як пішла з університету, взяла курс SMM, однак ця діяльність також не припала їй до душі.

В липні 2023 Марія Кравець вперше показала свого бойфренда в Instagram, з яким, до речі, зустрічається досі. Його ім’я Ростислав і він також займається хіп-хопом, як і Марія. Завдяки цьому вони й познайомилися.

Марія Кравець
Фото: instagram.com/maarriill
Марія Кравець
Фото: instagram.com/maarriill

Чим зараз займається Марія Кравець

На початку 2024 року Олена Кравець анонсувала подкаст "Вдома поговоримо", який вона записувала разом зі старшою донькою. Вони запрошували у свої випуски знаменитостей: Олександра Педана з донькою Валерією, Женю Галича, Машу Єфросиніну, Васю Байдака. Однак останній випуск вийшов 6 місяців тому.

Марія Кравець
Фото: instagram.com/maarriill

Також в березні 2024 Марія Кравець записала подкаст з першої леді України Оленою Зеленською. Дівчина рідко показує особисте життя в соцмережах, хоча й іноді тішить підписників приватними фото.

Дочка Олени Кравець
Фото: instagram.com/maarriill

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина Кошового з "Квартал 95" зворушила сімейним фото. Ксенія показала підрослих донечок.