"Знала цю людину багато років": ведуча Хамайко вперше розповіла, хто допоміг її чоловіку пережити загибель сина на війні

Читать на русском
Автор
Валентина Хамайко одружена з бізнесменом Андрієм Оністратом Новина оновлена 09 вересня 2024, 12:34
Валентина Хамайко одружена з бізнесменом Андрієм Оністратом. Фото instagram.com/valentinakhamaiko

Остапа Оністрата не стало у віці 21 року

Українська ведуча і актриса Валентина Хамайко розповіла, як її чоловік, бізнесмен та військовий Андрій Оністрат пережив втрату свого сина Остапа. Хлопець, який загинув на російсько-українській війні у червні 2023 року, не дожив до свого 22-го дня народження всього місяць.

Хамайко в новому інтерв'ю Аліні Доротюк поділилася, що її чоловік був у подавленому стані і йому нічого не хотілося в житті. Проте, за словами телеведучої, Андрію допомогло бажання жити далі, любов рідних та додаткова допомога психолога.

"Якщо людина сама цього не буде хотіти і прагнути то це все буде просто спектакль довкола. Тому, в першу чергу, це його робота над собою, потім його робота з психологом. Я не знаю, як так доля склалася. Я все одно вважаю, що доля вона веде. І так доля склалася, що шукаючи зі сторони, психолога я все одно врешті-решт знайшла, звернулася до людини, яку я знала вже багато років", — розповіла Хамайко.

За словами актриси, вона звернулася до фахівця, яку знала з терапії свого старшого сина, і яка сама втратила на фронті рідного чоловіка. "Він загинув у перші тижні війни, і розкручуючи це все в голові, я подумала, що вона людина, яка сама пережила біль втрати і може йому допомогти і зрозуміти. І для Андрія це буде не чужа стороння людина, він теж її може підпустити до себе", — пояснила ведуча.

Андрій Оністрат остап оністрат
Андрій Оністрат з сином Остапом. Фото: instagram.com/onistrataa

Хамайко розповіла, що її чоловік змирився з втратою сина, проте біль втрати нікуди не дівається. "Я почала згадувати свій біль втрати, коли мама пішла, коли тато пішов. І я розумію, що дійсно цей біль, він нікуди не йде. Він тебе періодично накриває", — доповнила Валентина Хамайко.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат виховують чотирьох спільних дітей: Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. У бізнесмена також є двоє дітей від попередніх шлюбів: донька Віта від першого шлюбу та син Остап, що загинув на війні, від другого.

валентина хамайко андрій оністрат
Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що на фронті загинув молодий лейтенант із Полтавщини. Герою був 21 рік.