Сини з різницею у 36 років: скільки дітей у Віктора Павліка, як вони виглядають і що про них відомо (фото)

Читать на русском
Автор
Віктор Павліка 4 рази був одружений та мав 4 дітей Новина оновлена 09 вересня 2024, 18:06
Віктор Павліка 4 рази був одружений та мав 4 дітей. Фото Колаж "Телеграф"

У артиста загалом було четверо дітей, проте один із синів помер дуже юним

Відомий український виконавець Віктор Павлік був одружений чотири рази. У нього народилося четверо дітей у кожному із шлюбів. Так, старшому синові артиста вже за 40 років, а молодшому лише нещодавно виповнилося 4 роки.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають діти Віктора Павліка, що відомо про них та їхніх матерів, з якими співак був у шлюбі.

Олександр — старший син Віктора Павліка

Перша дитина Віктора Павліка народилася у шлюбі з жінкою на ім’я Лідія, яку артист зустрів, коли йому було лише 18 років. Олександр Павлік народився 22 квітня 1984 року, зараз йому 40 років. Відомо, що він пішов стопами батька і присвятив своє життя музиці. Олександр навчався у Київському університеті культури та мистецтв, а також брав участь у талант-шоу на українському телебаченні. Відомо, що він одружений та має сина Давида — онука Віктора Павліка.

Олександр Павлік, син Віктора Павліка

Христина – єдина донька Віктора Павліка

У другому шлюбі з уродженкою Казахстану Світланою у Віктора Павліка народилася єдина дочка. Христина з’явилася на світ у 1987 році, зараз їй 37 років. Артист жив із другою дружиною близько 7 років, а потім вони розлучилися і дочка залишилася на виховання матері. Тепер вона веде непублічний спосіб життя, відомо, що вона має дочку.

Христина Павлік, дочка Віктора Павліка

Павло – другий син Віктора Павліка, який помер

У третьому шлюбі Віктора Павліка з Ларисою Созаєвою народився другий син артиста. 7 травня 1999 року на свят з'явився Павло. Хлопець із дитинства мріяв про кар’єру військового, багато навчався, а після закінчення школи вступив до Національної академії СБУ. Проте завершити навчання і стати військовим Павлу не довелося — у хлопця діагностували агресивну онкологію, яка забрала його здоров’я, а потім забрала життя. Син Віктора Павліка помер 7 серпня 2020 року, йому був 21 рік.

Павло Павлік, син Віктора Павліка

Михась – найменший син Віктора Павліка

У 2019 році Віктор Павлік покликав заміж свою молоду кохану Катерину Реп'яхову. На той момент артистові було приблизно 53 роки, а його обраниці 25 років. У травні 2020 року пара одружилася, а вже у червні Катя народила Віктору Франковичу малюка – Михася. Зараз хлопчику 4 роки і він на цілих 36 років молодший за свого старшого брата Олександра.

Віктор Павлік, Катерина Репяхова

Раніше "Телеграф" розповідав, що молода дружина Віктора Павліка відповіла, чи планують вони другу дитину. Блогерка також розповіла про діагноз їхнього сина.