Красиво жити не заборониш: кохана ексміністра Кулеби засвітила сумку за 64 тисячі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2024, 17:20

Бізнес-вумен може собі дозволити такі обновки

Днями в українському Кабінеті міністрів почалися серйозні кадрові перестановки та зміни, які раніше анонсував президент Зеленський. "Під роздачу" потрапив і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який також втратив посаду. Його обраниця Світлана Павелецька після відставки написала в мережі пост підтримай ексміністру. А тепер ще й похвалилася брендовою сумочкою.

У своєму Instagram Павелецька опублікувала нове фото, на якому позує посеред вулиці у Києві. Перед камерою дівчина з’явилася у коротких чорних шортах, бежевій футболці та картатому піджаку. У руках вона тримає стильну темну сумку.

Як виявилося, це сумка від бренду Saint Laurent, яка коштує 1411 євро, а це близько 64 тисяч гривень. Схоже, Світлана Павелецька, незважаючи на війну в Україні, може собі дозволити такі аксесуари і не соромиться демонструвати їх публічно.

До речі, зазначимо, що Павелецька — співвласниця видавництва "Книголав" та колишня маркетингова директорка "1+1 Медіа". Раніше була одружена з українським бізнесменом Валерієм Павелецьким, а тепер уже більше року співмешкає з Дмитром Кулебою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядають колишня та нинішня дружини Дмитра Кулеби. І що про них відомо про романи екс-дипломата.