Настя Каменських показала фото у стилі "натюрель" і звернулася до українців: ось що вона сказала

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 вересня 2024, 09:25

Співачка заговорила про важкі часи та життя у страху

Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно показала, як виглядає вранці без макіяжу, знову наважилася на публікацію фото у стилі "натюрель". Співачка виклала в мережі кілька природних кадрів, на яких показала себе у різних образах та поділилася своїми роздумами на тему ментального здоров’я.

Так, на більшості фотографій Настя Каменських позує без макіяжу і в звичайних вбраннях. Тут немає знімків у гламурних сценічних образах – вона така, як у житті. А на одному з кадрів взагалі зображена зі сльозами на очах.

У підписі до публікації Каменських звернулася до шанувальників із меседжем про те, що потрібно дбати про себе у цей непростий час. Адже кожен має право бути слабким, егоїстом і думати про себе.

"Важливо пам’ятати: ніхто не повинен відчувати провину за те, що хоче відпочити, за слабкість або за свої емоції. Кожен із нас має право брати паузу, коли це потрібно. Має право сказати "ні" іншим і "так" собі. Має право відчувати щастя й смуток одночасно", — поділилася Настя своїми думками.

Шанувальники не пройшли повз і відразу почали коментувати нову публікацію Насті Каменських, висловлюючи свою підтримку і ділячись власним досвідом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Потап розбурхав українців постарілим виглядом із сивою бородою. Як зазначили користувачі — "розжирів, як кабанчик".