Став відомим завдяки українському серіалу: де зараз зірка "Кріпосної" Максим Радугін і що каже про війну

Читать на русском
Автор
1027
Максим Радугін зіграв одну з головних ролей у серіалі "Кріпосна" Новина оновлена 10 вересня 2024, 18:22
Максим Радугін зіграв одну з головних ролей у серіалі "Кріпосна". Фото Колаж "Телеграфу"

Максим Радугін — Андрій Жадан з українського серіалу "Кріпосна"

Актор Максим Радугін, який став відомим після серіалу "Кріпосна", обрав мовчазну позицію щодо війни. Актор продовжує "жити своє найкраще життя" і зніматися у російських проєктах.

За три роки російсько-української кривавої війни актор жодного разу не висловив свою позицію щодо України, і навіть не виклав допис у день повномасштабного вторгнення 24 лютого 2024 року.

Що відомо про Максима Радугіна

Народився майбутній актор у Москві 21 червня 1978 року. Навчався актор також у Росії. Перша роль Радугіна — у російському серіалі "Брейк Пойнт". За кар’єру актор знімався у різних серіалах у Росії, однак вони не приносили йому особливої популярності.

Максим Радугін

За кілька років актор переїхав до України і почав зніматися в наших проєктах. Українські серіали, у яких знімався Максим Радугін — "Джамайка", "Відьма", "Покоївка", "Останній день війни", "Вероніка". Однак найбільшу популярність Радугіну принесла роль Андрія Жадана у костюмованій драмі "Кріпосна", де його колегами були українські актори Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина, Анна Сагайдачна, Олексій Яровенко, Марк Дробот, Олеся Жураківська, Стас Боклан, Ольга Сумська тощо.

Максим Радугін Катерина Ковальчук
Максим Радугін Олексій Яровенко

Зокрема Наталка Денисенко, яка зіграла у "Кріпосній" Ларису Яхонтову, у перший рік повномасштабного вторгнення Росії в Україну висловилася про Максима Радугіна.

"Я думала все-таки, що Радугін якось висловиться. Справа в тому, що Україна зробила з нього зірку. Я знаю, що він тут знімався не тільки в "Кріпосній", а й в інших серіалах. Тому я думала, що він все-таки напише хоча б якийсь допис. Хоча б не в підтримку України, а хоча б що це погано — війна. Все-таки він тут жив, він тут був", — ділиться акторка.

Де зараз Максим Радугін

Відомо, що актор продовжує "жити своє найкраще життя" у Росії і забув про Україну. За три роки повномасштабного вторгнення він жодного разу не висловився про війну і не підтримував Україну.

Максим Радугін продовжує зніматися у російських серіалах, збагачуючи бюджет країни-агресорки. До речі, сторінка актора в Інстаграм заборонена для перегляду користувачам з України.

Максим Радугін
Максим Радугін
Максим Радугін

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає Регіна Тодоренко, яка отримала російське громадянство. Ведуча третій рік замовчує війну і живе у Москві.