Заробила мільярд на музиці: найкращі пісні Тейлор Свіфт, які увійшли в історію (відео)

Читать на русском
Автор
958
Найпопулярніші хіти Тейлор Свіфт
Найпопулярніші хіти Тейлор Свіфт. Фото Фото Getty Images

Більшість пісень Тейлор Свіфт присвячена темі кохання

Відома співачка Тейлор Свіфт, яка зізналася, кого підтримуватиме на майбутніх виборах у США, є справжнім феноменом у світі поп-музики. На її рахунку десятки престижних нагород та понад 100 світових рекордів.

"Телеграф" вирішив нагадати, як співачка змогла досягти такого високого результату у світі музики, та які її пісні вважаються найпопулярнішими. Практично кожен її трек стає справжнім хітом.

Найкращі пісні Тейлор Свіфт

Американська співачка вкрала серця мільйонів фанатів у всьому світі, оскільки кожен її альбом відрізняється від попереднього. Більшість її треків присвячена темі кохання, але з кожною своєю піснею артистка показує свій зріст у музичній індустрії. Змінюється як її стиль, так і виконання.

У 2024 році Тейлор Свіфт увійшла до рейтингу найбагатших людей, за версією Forbes, з капіталом 1,1 мільярда доларів. Заробити такий дохід їй вдалося завдяки масштабному туру Eras.

You Belong With Me

Цей трек входить до складу другого альбому Тейлор Свіфт під назвою "Fearless". Ця автобіографічна пісня стала справжнім хітом та здобула кілька нагород, а також отримала номінацію на "Ґреммі".

I Knew You Were Trouble

Композиція із четвертого альбому Тейлор "Red". Співачка зазначила, що цей трек є її улюбленим у цьому альбомі, оскільки розповідає про розчарування в самій собі та попереджувальні знаки "токсичних" стосунків.

Anti-Hero

Ще одна пісня, яку Тейлор Свіфт назвала однією зі своїх найулюбленіших. Вона стала головним синглом її альбому "Midnights". Ця композиція розповідає про те, як прийняти себе та змиритися зі своїми вадами. Трек майже 6 тижнів займав лідерську позицію у чарті Hot 100.

Blank Space

Кліп на цю пісню "підірвав" Youtube, набравши понад 3 мільярди переглядів. Пісня написана у вигляді сатири від імені дівчини, яка починає підозрювати свого ідеального хлопця у зрадах.

Shake It Off

Популярна композиція з альбому "1989", кліп на яку також набрав неймовірну кількість переглядів. Слова пісні автобіографічні, а фраза: "And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate" взагалі стала крилатою.

"Телеграф" писав раніше, що концерт американської співачки Тейлор Свіфт у швейцарському Цюриху призвів до сейсмічної активності. На заході зібралося близько 50 тисяч глядачів.